Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit szólnátok hozzá, ha...

Fiúk! Mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtöknek ilyen teste lenne? (KÉP)

Figyelt kérdés

[link]

Rámozdulnátok egy ilyen nőre? 22 éves.

2013. dec. 24. 16:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
92%
Te tényleg buta vagy. Megírhatnád melyik volt barom válasz. Ez csak egy női mellkas, nem test. Ez alapján csak a mellekről lehet véleményt mondani.
2013. dec. 24. 21:06
 22/28 A kérdező kommentje:
Te vagy a buta! Befejezhetnéd ezt a primitív viselkedést karácsonykor! Köszcsi!
2013. dec. 24. 22:01
 23/28 anonim ***** válasza:
89%
Semmi nem látszik az alakjából, csak a melle. Így nem lehet megítélni.
2013. dec. 25. 08:12
 24/28 anonim ***** válasza:
89%
Sírok...:D
2013. dec. 25. 11:45
 25/28 anonim ***** válasza:
89%
Lassan én is. Kérdező, aki nem kezdi ajnározni a képen látható cickókat az mind barom? Ha kérdezel valamit, számíts őszinte válaszokra, amikbe a számodra negatív vélemény is beletartozik. Ne sipákolj és támadj hanem fogadd el.
2013. dec. 25. 11:59
 26/28 A kérdező kommentje:
Nem kérek több paraszt választ, köszönöm! Aki ezek után sem a kérdésre válaszol, hanem provokálni, veszekedni próbál, sorba jelentve lesz!
2013. dec. 25. 12:08
 27/28 anonim ***** válasza:
23%

Hát jelents, de figyelj kislány, kérdeztél valamit. Én válaszoltam rá. Őszintén, mivel véleményt kértél ki. És erre te vagy felháborodva, mert bunkón válaszolunk? Én tényleg nem látok sehol sem bunkóságot..

Idézem:"Fiúk! Mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtöknek ilyen teste lenne? Rámozdulnátok egy ilyen nőre?"

Válaszom mégegyszer: Nem. Zsíros, undorító és csak a mellei és a karja látszik. Ez nem test. Ez egy pár kar és mell. Nem mozdulnék rá, nem lenne ilyen barátnőm.

Válaszoltam a kérdésre, leírtam a véleményem és nem voltam bunkó.

2013. dec. 25. 14:29
 28/28 dragonkalo ***** válasza:
0%
Nem mozdulnék rá,és eléggé elcsodálkoztam,hogy 22 éves...
2013. dec. 25. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!