Fiúk! Mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtöknek ilyen teste lenne? (KÉP)
2013. dec. 24. 16:42
11/28 anonim válasza:
olyan mint a nagymamám. fúj...
12/28 anonim válasza:
hogy lenne már test? Szinte csak a mellei vannak kint a vízből, emellett pedig a kezei. Hát ebből aztán tényleg marha sok mindent ki lehet szűrni.
13/28 A kérdező kommentje:
Ja a pinája nem látszik. Tudom sokatoknak csak az a lényeg.
2013. dec. 24. 17:51
14/28 anonim válasza:
figyu, gondolom senki sem mozdult rád, különben nem tetted volna fel a kérdést.
akkor a válasz nem egyértelmű?
15/28 anonim válasza:
te ebből a képből tényleg nem látszik szinte semmi, csak a melle meg a karja. Mégis milyen válaszokat vársz? Az se látszik hogy pl milyen a hasa, a dereka, a csípője...
16/28 anonim válasza:
Husis vagy nagyon. És miért barmok a válaszol? Azért mert az igazat mondják?
17/28 anonim válasza:
Szerintem te valami más képet nézel. Kattints már a saját linkedre!
A víz inkább tükröződik, mint átlátszó, szóval a testnek max. 20%-a látszik a képen. Ennyi alapján megvárnám, míg kijön a partra, hogy eldöntsem rámozdulnék-e.
18/28 anonim válasza:
Valóban csak a melle látszódik, nem látszódik a teste. De elfogadnám, mivel az ideáljaim közé tartozik :) még ha husis akkor is. van mit fogni rajta!
19/28 A kérdező kommentje:
16-os nem én vagyok a képen te...Egyébként meg sok ember agyával baj van itt a válaszolók közül, mert nem értik mit jelent az, hogy normálisan válaszolni egy kérdésre. Karácsonykor trógernek kell lenni, sajnállak titeket!
2013. dec. 24. 20:35
20/28 anonim válasza:
Végigolvastam megint a kérdéseket. Nem igazán látok tényleg barom válaszokat. Mindenki értetlenkedik, hogy ez csak egy mell. Ami igaz is, sokkal több nem látszik. Én anynit veszek ki belőle, hogy jó zsíros ez a nő. Én bottal nem piszkálnám. Na, én is barom válaszoló voltam, mert leírtam a véleményem, amit egyébként te kértél ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!