Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik lány szerintetek a szebb?

Melyik lány szerintetek a szebb?

Figyelt kérdés

1.

[link]

[link]

[link]

2.

[link]

[link]

[link]

2009. nov. 26. 13:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

az 1. képen 99% h te vgy, ja "aranyo fejről nem tehet" ..akk te is belképzelt ezzel a beszólással.

miunf 2 pisis, nem jó csajok, ilyet még nem lehet mondani..

majd talán 1X,

de kitudja, sztem átlag kategoria lesz mind2

2009. nov. 30. 13:57
 32/35 anonim ***** válasza:
92%

Egyetértek Utolsó, szerintem is átlagkategória, nem is kicsit...

Én halomnyi bókot kapok, a pasik csak úgy másznak rám, de még SOHA SENKINEK nem mondtam, hogy aranyos (vagy mittómén) fejem van...olyan gázos magadról így beszélni, még ha a lelked mélyén úgy is gondolod, hogy így van...huhhh....

18L

2009. nov. 30. 14:02
 33/35 anonim ***** válasza:
Az 1. szebb szerintem.
2009. nov. 30. 14:57
 34/35 anonim ***** válasza:

Az elsőnek tök vékony szája van, malac orra és tehén szeme! :O

Ha a második mosolyogna és nem "komizzál" stílusú lenne egyértelműen őt mondaná mindenki a jobb nőnek, mert jobban is néz ki! Olyan, mint egy szép fiatal lány, nem mint egy taknyos malacka. Ráadásul az első hamár de szukííí vagyok képet csinál, akkor ügyelhetne rá, hogy a zoknija sarka ne legyen elvékonyodva, ha már látszik. :O

2009. nov. 30. 15:31
 35/35 anonim ***** válasza:

Az első szebb,a második,elég beképzeltnek tűnik.Sokkal szebb az első.Bár lehet hogy élőben mások,amúgy nem nagyon látszik az elsőnek az arca a képen

22/L

2009. nov. 30. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!