Melyik lány szerintetek a szebb?
2009. nov. 26. 13:59
21/35 anonim válasza:
Ügyes... Ezt nekem is sok lánnyal meg kellene csinálnom, hátha visszaszállnának a földre...
22/35 anonim válasza:
Úgy gondolom, akkor sikeres volt az akciód! :D Szinte 90%-ban az elsőt találták szebbnek, mert tényleg Ő a szebb! A másikról már akkor láttam, h egy beképzelt r.b.nc, amikor el sem olvastam, h miért raktad ki a képeiket! ÉLJENEK AZ EGYSZERŰ, ARANYOS ÉS NORMÁLIS LÁNYOK! ;)
23/35 A kérdező kommentje:
az első amugy szeptemberben töltötte a 14 a második meg áprilisban lesz 14:DD és a második télleg egy beképzelt ribanc :S 8 .ra nagyon mutogassa a mellét a ruháipff alkalmanként a smink rajta:S meg ahogy viselkedik,állandoan forgatja a szemét mikor valamit cisnálnia kell mert ö ehhez felsőbb rendű:S
2009. nov. 27. 22:51
24/35 anonim válasza:
Az elsőből ami látszik, az olyan, mintha egy ötödikes kislány lenne a képen, szóval a jó csaj kategóriába nem fér bele. Esetleg szép kislány lehetne, de nekem nem kifejezetten tetszik.
A második meg "komizzál" meg kitekeredik, hát az se sokkal jobb, de legalább nem egy dedós jut eszembe róla.
25/35 A kérdező kommentje:
arról nem tehet hogy aranyos feje van?most cseréljen fejet?:O
2009. nov. 28. 12:12
26/35 anonim válasza:
Am lehet h külsőleg aranyos, de belsőleg Ő is egy r.i.b.a.n.c!
27/35 A kérdező kommentje:
és azt te honnan tudod?
2009. nov. 28. 18:01
28/35 anonim válasza:
Figyu szerintem az elsö képen te vagy a másodikon meg mittom én, hogy ki és féltékeny vagy rá valami miatt!Annyira szidod, hogy hogy néz ki!Az elsö(ha te vagy) sem szebb nála!
20L
29/35 anonim válasza:
A kettő közül nem is tudnék választani, melyikük a csúnyább. Ez van. :(
30/35 anonim válasza:
semelyik,kb olyan fejük van,mint a tanyasi kecske pásztoroknak bocsi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!