Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok, és 173 cm....

13 éves vagyok, és 173 cm. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Annyira rossz,mert mindig ilyen 18 év körüli csajnak néznek, de mikor megkérdezik, hogy hány éves vagyok tátva marad a szájuk. Néha annyira cikin érzem magam. Nem vagyok kövér, inkább vékony, de akkor is zavar.
2008. júl. 14. 15:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az emmi én 17 éves lány vagyok és egyszer egy 19 éves pasi 14-nek nézett engemet. :S Nah ez már tényleg ciki volt.Alig akarta elhinni hogy 17 vagyok.
2008. júl. 14. 16:28
 12/18 anonim ***** válasza:
13 évesen én 180cm voltam, azóta is annyi vok(20évesen). Engem is mindig idősebbnek néztek, én örültem neki. Fogadd el, sajnos ez van. Engem is idegesített egy kis ideig, aztán már örültem neki. Akinek nem tetszel így, vagy visszautasít a korod miatt, azt szard le,már bocsánat.
2008. júl. 15. 20:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Tudod,mindig a szomszéd nője.....stb.Nyugodtan VISELD magad,lehetsz büszke ,csak bátran!Nem a magasságtól függ,hány évesnek néznek!Légy természetes,ne törődj azokkal,akikkel ciki ilyen magasnak lenni!Nekik nem ciki alacsonynak lenni? Nem a magasság teszi az embert.Pár év múlva(2-3év)biztosan nem cserélnél már másokkal!
2008. júl. 18. 10:49
 14/18 anonim válasza:
Szia!MIért ciki ha magas vagy?Én 172 cm voltam 12 éves koromban,és soha nem zavart,hogy az osztályban a fiúk is kissebbek voltak nálam,sőt!Igaz,az elején furcsa volt,hogy a kisebbek csókolommal köszöntek,de felvilágosítottam őket...Most 16 évesen annak örülnék ha még 5-6 centivel nőnék,de megálltam 173-nál. :)
2008. júl. 20. 18:40
 15/18 anonim válasza:

Látom sokan vannak itt 13 évesek és én is 13 vagyok és 180cm! Mondjuk engem egyáltalán nem zavar, mert egyrészt kosárlabdázok :), másrészt addig nem szabad ezt szégyellni, amig senki sem szól meg miatta.

Mondjuk én fiú vagyok...de ne zavarjon, mert sztem többet fog neked használni, mint ártani.

Egy ideig én is cikinek gondoltam, de hát ha egyszer ilyen vagyok, akkor azt kell elfogadnom...

2009. ápr. 13. 22:42
 16/18 anonim válasza:

én is majdnem 170 vagyok 13 évesen

de lesz*rom xD szerintem te se törődj vele. örülj hogy szép magas vagy:)

2009. aug. 26. 22:33
 17/18 anonim ***** válasza:

16:26

lehet h. most még előnyöd lesz belőle h. idősebbnek nézel ki,de majd 40 évesen nem fog ennyire tetszeni : D Amugy meg nem a kor számít..(jobban) hanem a stílus és a viselkedés. ;)

2010. aug. 26. 19:22
 18/18 anonim válasza:
Inkább örülj hogy ilyen magas vagy ...én is 13 éves vagyok és csak 150 cm
2012. dec. 9. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!