Sziasztok... Sok ismerosom szerint csunya a raszta hajam, de van akinek nagyon tetszik.. Tudom nem kellene veluk foglalkoznom de annyira bant a dolog , emiatt fognak kidobni az iskolambol is . :( ( Kereskedelemi suliba jarok, vendeglegto eladonak tanulok) azt mondtak vagjam le a hajamat teljesen , vagy elkuldenek. En ezt nemfogom tenni nemtudom ki hogy van ezzel de en nem vagatom le a hajamat teljesen . :/ .. Baratom is kisebb celzasokat tett a hajam fele hogy rendes haj jobb lenne nekem. En nekem ez a haj tetszik es apolva van rendesen ezert is nem ertem masok negativ velemenyet.
utolso : Engem az osszes .. Bevittek az igazgatoiba azt sem tudtam mit tettem amiert bevittek, es akkor mondtak.. Allitolag igy nem szolnak hozzam majd a munkahelyen ezert nem tanulhatok/tanulhatnek a vendeglatos sulimban..
2013. dec. 23. 19:22
12/18 A kérdező kommentje:
Mert ugye csak ugy kezdhetem meg majd a 10. Osztalyt, ha a 150 oram van ledolgozva es ha az nincs meg ( akkor ennyi, nem csak nekem hanem masnak is ha nemtudja ledolgozni ). es allitolag igy nem vesznek fel sehova sem
2013. dec. 23. 19:26
13/18 anonim válasza:
Gondolom ez a gyakorlat, ami sok helyen van, és ugyanúgy kötelező. Egyébként fodrásziskolában is van.
A különc kinézet meg sok helyen nem okés pl bankban sem nagyon lehet úgy dolgozni, hogy az ember fején ördög szarvak vannak, meg cica bajsza van tetoválva. OKé, a raszta ennél százszor normálisabb dolog, de ezek szerint a vendéglátó iparban ez sem megengedett.
2013. dec. 24. 14:20
14/18 anonim válasza:
Egyébként ne haragudj meg a kérdésemért, de miért olyan suliba mentél? Sima szakközépbe kellett volna ott nem igazán szólnak...
2013. dec. 27. 10:29
15/18 anonim válasza:
Nekem volt 3 raszta tincsem, a szüleim kényszerítettek, hogy levágjam, azóta is fáj a szívem értük :( Amúgy ha el akarsz menni fodrásznak, menj át hamar másik suliba. Én kisgimis vagyok, 8.-os és szeptemberben lila, kék, szőke hajam volt egy kis pasztellrózsaszínnel, engem is behívott a diri és mondta, hogy fessem át, most a legélénkebb piros, amit csak találtam, de majd lila lesz. Olyan fogykó az igazgató, azt mondja legyen egy színű a hajam, az ombre hajúak meg nem érdekli. Én művészeti suliba felvételizek, persze nem a hajam miatt, alapból ilyen beállítottságú vagyok, szeretnék tetoválóművész lenni.
2013. dec. 27. 10:31
16/18 anonim válasza:
azért mert tudatlanok, vagy bontsd ki és majd késöbb újra megcsinálod..vagy készíts nekik vmit amiből megtudhatják, h készül a raszta, mitől áll össze, keress sikeres embereket példának, az a baj, h sokan olyan dolgokat hisznek, h mondjuk tetves, vagy tojástól áll össze és, h soha nem mosod meg mittomén.
2014. jan. 22. 13:43
17/18 anonim válasza:
én általánosban azt bírtam, h mikor hetediket voltam a nyolcadikos lányok tele voltak piercinggel meg elképesztően szines hajuk volt, és nekemis nyolcadikban lett megedngedve itthon a szines haj, erre új igazgató lett és hirtelen már nem engedtek semmit az iskolában...de tény, h minnél idősebb vagy suliban annál kevésbé szólnak kivéve ha pl szakácsnak készülsz mert akkor megint csak mindent vegyél ki ragaszd le stb stb
2014. jan. 22. 13:46
18/18 Dackyy válasza:
az előítéletek a mai időnkben nagyon megvannak, ha raszta vagy, biztos drogos, füves, vagy ilyesmi vagy, ha tetoválásod van, akkor biztos, büntetett előéletű, ha meg piercinges, akkor egy tróger, azt mondják néhányan, az ember tömegben hisztérikus, és állatias lény, nagyjából hasonló van az előítéleteknél is, gondolom eladóként a kisnyugdíjas nagymami nem fogja elnézni, hogy egy csimbókhajú ember az eladó, és lehet, hogy te nap, mint nap horgolod, mosod stb. ez őt nem érdekli, szerinte ez ápolatlan, gusztustalan
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!