A Raszta hajmenyire kenyelmetlen?
Figyelt kérdés
2 eve nevelem a hajam (fiu vagyok) s nagyon tetszik a raszta de felek, hogy kenyelmetlen lesz(pld amikor a fejem a parnara teszem,munkahelyen neheziti a dolgom.stb)Fiatal vagyok meg es egyszer elunk......... Erdemes kiprobalni?2013. okt. 1. 21:39
1/5 anonim 

válasza:

Gondolj bele: eleinte egyáltalán nem moshatod a hajad, viszket, kellemetlen a szaga... azért az nem valami jó móka.
Egyik kolléganőm rasztásította a haját, de amíg meg nem szokta folyton vakarózott. Nem volt szép látvány és a szaga se jó.
2/5 A kérdező kommentje:
Menyi ideig nem lehet mosni?
2013. okt. 3. 19:32
3/5 anonim válasza:
hellooo:D egy hónapig először nem kell mosnod:D na figyelj ide, ember:D ha raszta vagy, ilyen az életstílusod, tökmindegy, hogy először viszket, kényelmetlen (nekem pl egyáltalán nem az..) vagy ilyesmi:)ha nem divatból csinálod, úgyis tetszeni fog:) akik pedig általában beszólnak, nem tudják mi az a raszta:) azt hiszik csak divat:) 15/L
4/5 anonim 

válasza:

nekem évekig volt rasztám, semmivel nem kényelmetlenebb vagy koszosabb mint a normális haj. lehet mosni, festeni, akármi, az elején egy hónapig nem ajánlott, utána horgolni kell rendszeresen. meg kell szokni de hamar megy.
5/5 anonim 

válasza:

Egyáltalán nincs kellemetlen szaga és nem is kényelmetlen. Én imádom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!