Szerintetek gáz ha 12 évesen alig van mellem? 12/L
Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 19:33
11/13 anonim válasza:
A súlyoddal nincs baj, így is elég sok az elhízott gyerek, de te legalább nem tartozol közéjük. Nem kell aggódnod, mert valószínű teljesen rendben vagy. Ilyen korban a melled miatt meg ne izgulj.
Ha meg amit írtak, hogy lehet kórosan sovány nem hiszem, hogy az lenne, elég hamar kiderülne(iskola, háziorvos, stb.)
Tehát szerintem várj még egy kicsit, valószínű később érő típus vagy, de ez nem baj. A fő kérdésre visszatérve, csak olyanoknak vannak általában ilyen korban mellük, akik (sajnos elég szomorú) el vannak hízva. És nem jó az egészségre nézve sem, én úgy gondolom. De javítsatok ki, ha tévedek.
12/13 anonim válasza:
13 vagyok nekem sincs nagy mellem még nőhet neked is. :)
13/13 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!
2014. jan. 19. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!