Szerintetek nagyon rossz? KÉPPEL?
2013. dec. 17. 07:20
1/24 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy álló helyzetben lenne a legjobb fényképezővel szemben csinálni képet? Úgy látszanak legjobban az arányok.
3/24 anonim válasza:
Nem értem, hogy mi a bajod magaddal.
4/24 anonim válasza:
Ha rohadtul "útálod" magad, akkor járj sportolni. Nincs rosszabb egy gátlásos lánynál, akit folyamatosan győzködni kell, hogy ő a világszépe, pedig mindketten tudjuk, hogy átlagos.
5/24 anonim válasza:
semmi gond, kicsit duci lány, aki a saját kategóriájában formás. a kép kimondottan előnyös. mármint a hanyatt fekvő. ilyenkor a has laposabb, a mellett úgy lehet egy trikó alatt elhelyezni, hogy biztosan jól mutasson.
állva se ehet rossz, bár akkor a pocit be kell húzni, vagy nagyon nagyon kihúzni magad, a melled egy melltaratóba tenni, és akkor biztos nem lóg. a combjaiddal úgy se lehet sokat variálni, ekkorák. az bugyin keresztül nem eldönthető, hogy a szeméremdombod mennyire takarja, el a puncid, esetleg lóg rá, szerintem ott még nem tartasz. érdemes lenne vagy sportolnod, vagy tavasztól kezdve biciklivel járnod iskolába, az is minimális mozgás, és bár nem karcsúsít annyira, de formálja a tested, és a lábad.
6/24 anonim válasza:
Én nem utálnálak, de ha neked bajod van a testeddel, akkor sportolj.
8/24 anonim válasza:
ha nem tetszik amit látsz akkor tornázz, nagyon sok Rubint Rékás videó van fent, de ne nyavalyogj itt feleslegesen
9/24 anonim válasza:
teljesen rendben van, bár ez a szemszög nagyon csalóka tud lenni... az utálom pedig rövid u!:)
10/24 anonim válasza:
ínséges időszakban én azért szúrnálak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!