Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon lapos és rossz a fenekem? : S képpel.
Figyelt kérdés
Nekem nagyon nem tetszik,az első két képen ami nadrág van,az túl szűk,lapítja, viszont minden gatyában látszik,hogy úgy alulra megy a fölösleg:S nem olyan szép kerek... mit csináljak vele?! Nagyon ronda? Fiúk válaszát várom elsősorban.
2009. szept. 27. 15:21
1/27 anonim válasza:
tegyel fel oldalrol is , lany vagyok de nem nez ki annyira csunynak , vagy tangaban is feltehetsz , ugy jobban latszik
3/27 A kérdező kommentje:
Ez oldalról,most inkább nem csinálnék tangás képet,mindenki itthon van,és benyithatnak..:S:D
2009. szept. 27. 15:25
4/27 A kérdező kommentje:
Meg annyira nem szeretném magam mutogatni,ennyit bárki láthat az utcán is..:)
2009. szept. 27. 15:25
5/27 anonim válasza:
Én is lány vagyok. Oldalról lapos tényleg, de sztem hátulról nem, bár nem tom ez Téged mennyire vigasztal:)
6/27 anonim válasza:
Szerintem te nagyon csini vagy, jobb minta ha egy nagy narancsbőrös kuffered lenne...:)
Egyébként vannak olyan edzéseprogramok, amelyekkel nagyon szép kerek formás popsit lehet elérni (lábsúllyal), ilyenek Rubin Réka gyakorlatai.
22/L.
7/27 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs vele, bár én lány vagyok. Szerintem lehetne csalni, hogy kerekebbnek tűnjön, pl picit szűkebb gatyával és olyan pólóval amiben csak a feneked alja, a kis kerek rész látszik, egész szép feneket tud csinálni :) Tapasztalat!
19/L
9/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:) Hát próbáltam két olyan nadrágomat felvenni,amiket utálok,mert nem tetszek benne:D Az első túl szűk,második meg.. olyan semmilyen, most nekikezdtem egy kis edzésnek, a többi tippet is köszönöm:)
2009. szept. 27. 15:37
10/27 anonim válasza:
Szerintem igazából csak a második képen gáz. De ha például felvennél egy hosszabb pólót, aminek az alján elkülönült széles sáv van varrva, attól kerekebbnek látszana a feneked. Próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!