Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon lapos és rossz a fenekem? : S képpel.
Nekem nagyon nem tetszik,az első két képen ami nadrág van,az túl szűk,lapítja, viszont minden gatyában látszik,hogy úgy alulra megy a fölösleg:S nem olyan szép kerek... mit csináljak vele?! Nagyon ronda? Fiúk válaszát várom elsősorban.

Szia!
Lány szemmel nem olyan rossz az,sőt mindig jobb ez,mintha egy nagy narancsbőrös segged lenne.Nemde?
Nekem is ilyesmi a fenekem,csak picit nagyobb...és utálom mert hájas...:( és most le akarok adni egy pár kilót,mert már nem bírom tovább!!Nagy a hasam,a csípőn ott a zsír,a combom vastag,a seggem nagy és hájas:S utálom:(
Egyébként úgy hallottam h a youtube-on található van öt perced egyik része jó erre a részre,csak nem tudom melyik,de ha megnézed mondja az elején,hogy hasat,combot vagy mit mozgat az a gyakorlat!(: Én azt is fogom csinálni!
14,5/L

Nekem tetszik, nagyon szép!
18f

18F
Nincs ezzel semmi gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!