Minden szoli káros?
Figyelt kérdés
Elegem van abból, hogy hófehérke vagyok, és folyamatosan megkapom, hogy biztos beteg vagyok, azért vagyok ilyen sápadt. Szeretnék egy sokkal egészségesebb bőrszínt. Nem szolis narancssárgát, tényleg csak 2-3 árnyalattal sötétebbet. Van olyan szoli, ami nem károsít mondjuk heti 2x 6 perc mellett?2013. dec. 15. 17:26
11/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem anyu szolizik heti 2x6 percet vagy 20 éve, és semmi nem látszik rajta, csak a barnaság. Nem is ráncos, letagadhatna 8-10 évet. Viszont nem tudom, én tökre félek. :D Viszont nem kenhetem még a karjaim is BB krémmel, pedig azok is elég csúnyák, teljesen átlátszanak a lilás erek. :(
2013. dec. 20. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!