Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Minden szoli káros?

Minden szoli káros?

Figyelt kérdés
Elegem van abból, hogy hófehérke vagyok, és folyamatosan megkapom, hogy biztos beteg vagyok, azért vagyok ilyen sápadt. Szeretnék egy sokkal egészségesebb bőrszínt. Nem szolis narancssárgát, tényleg csak 2-3 árnyalattal sötétebbet. Van olyan szoli, ami nem károsít mondjuk heti 2x 6 perc mellett?
2013. dec. 15. 17:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha ésszel ahsználod akkor nem káros. Viszont ha nagyon fehérbörú avgy sosem lehet olyan szép szined mint annak akinek jól barnul a aböre.
2013. dec. 15. 17:31
 2/11 anonim ***** válasza:

Mindegyik káros. Bőrrákot kaphatsz tőle. De 30 éves korodra a bőröd olyan ráncos lesz, mint egy 80 éves nénikének.

Ne törődj a beszólásokkal.

2013. dec. 15. 17:31
 3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon felhér bőrű vagyok, de jól barnul a bőröm :D Mármint nyáron csoki szoktam lenni, de télen tényleg beteges. :(
2013. dec. 15. 17:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Igazából magamnak sem tetszem így :( Szolin kívül van valami normális megoldás?
2013. dec. 15. 17:32
 5/11 anonim ***** válasza:

én is így vagyok,vele komolyan,az egész családtól mást sem hallok,hogy jaj de sápadt vagyok,ó de fehér vagyok,beteg vagyok stb. Nyáron én is barna vagyok,de november környékén már megint fehér. Én a szoláriumot nem akarom kipróbálni,mert rengeteg káros hatása van. Barnító krém van,bár én nagyon azt sem akarom kipróbálni. Van egy ilyen szoli: [link]

állítólag ez nem olyan káros,bár ki tudja,nézz csak utána.

Én inkább maradok fehér,de a szolit elfelejtem,de persze a te döntésed.

2013. dec. 15. 18:10
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2013. dec. 15. 19:33
 7/11 anonim ***** válasza:

a fehérbőrű lányok általában nem tejfehérek és szépek, hanem kiütéses a lábuk, csúnya a bikinivonaluk, rondán átlátszik a bőrük.

szerintem ilyen szempontból szebb a barna bőr, na nem a panelribi-barna :)

2013. dec. 15. 20:01
 8/11 anonim ***** válasza:
mélybarnítós eu-sban nem nagyon tudsz megégni. bár én súlyosan tanorexiás vagyok, úgy hallgass rám.:(
2013. dec. 15. 20:04
 9/11 A kérdező kommentje:

mit értesz kiütéses alatt? a bikinivonalamon nem tapasztaltam semmit, viszont elég átlátszó a bőröm, főleg a kezemen és a combomon a sok ér.

Utolsó, sajnálom :(

2013. dec. 16. 05:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen, mindegyik az.

[link]

Én is hullafehér vagyok, de még mindig jobb, mintha pigmentfoltos lennék pl (anyum 18 éves kora óta 2heti 1x 6 percre megy és meg is látszik rajta...nem győzi hámlasztgatni a bőrét annyi foltja van...) Az ereket egy könnyű bb/alapozó 2 perc alatt elfedi, míg a pigmentfoltokra több réteg camouflage cucc is elkell. A bőrrákról nem kezdek el papolni, azt mindenki tudja.

2013. dec. 17. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!