Minden szoli káros?
Mindegyik káros. Bőrrákot kaphatsz tőle. De 30 éves korodra a bőröd olyan ráncos lesz, mint egy 80 éves nénikének.
Ne törődj a beszólásokkal.
én is így vagyok,vele komolyan,az egész családtól mást sem hallok,hogy jaj de sápadt vagyok,ó de fehér vagyok,beteg vagyok stb. Nyáron én is barna vagyok,de november környékén már megint fehér. Én a szoláriumot nem akarom kipróbálni,mert rengeteg káros hatása van. Barnító krém van,bár én nagyon azt sem akarom kipróbálni. Van egy ilyen szoli: [link]
állítólag ez nem olyan káros,bár ki tudja,nézz csak utána.
Én inkább maradok fehér,de a szolit elfelejtem,de persze a te döntésed.
a fehérbőrű lányok általában nem tejfehérek és szépek, hanem kiütéses a lábuk, csúnya a bikinivonaluk, rondán átlátszik a bőrük.
szerintem ilyen szempontból szebb a barna bőr, na nem a panelribi-barna :)
mit értesz kiütéses alatt? a bikinivonalamon nem tapasztaltam semmit, viszont elég átlátszó a bőröm, főleg a kezemen és a combomon a sok ér.
Utolsó, sajnálom :(
Igen, mindegyik az.
Én is hullafehér vagyok, de még mindig jobb, mintha pigmentfoltos lennék pl (anyum 18 éves kora óta 2heti 1x 6 percre megy és meg is látszik rajta...nem győzi hámlasztgatni a bőrét annyi foltja van...) Az ereket egy könnyű bb/alapozó 2 perc alatt elfedi, míg a pigmentfoltokra több réteg camouflage cucc is elkell. A bőrrákról nem kezdek el papolni, azt mindenki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!