Szerintetek szép ez a lány?
2013. dec. 14. 13:09
11/21 anonim válasza:
Lana Del Rey-t nagyon szeretem!!Főleg a számait!!Szerintem az szépsége az átlagos és az átlagonfelüli között helyezkedik el...mikor hogy van kisminkelve! :DD :P
12/21 anonim válasza:
Igen nagyon szép, nem olyan mint nagyon sok amerikai sztár. Nincs festett szőke haja, nincsenek felfújva a mellei, csak néha kicsit a sminknél rontja el
13/21 anonim válasza:
Szerintem szép:) nem átlag, érdekes arca van, én nagyon imádom őt is meg a számait is :)
14/21 anonim válasza:
Ez lana del ray es persze hogy szép.De te nem ismeritek most naon slágerek a számai
15/21 anonim válasza:
Szerintem gyonyoru!
Es biztosan te is az vagy, ha hasonlitasz ra. :)
Imadom Lana-t, peldakepem... :)
16/21 anonim válasza:
ezt ti hogy látjátok szépnek de komolyan? bár a kérdezőből aki feltette 600x ezt a kérdést ide kinézem, hogy ő írja az összes választ is... beteges:D:D:D vagy lányok vagytok és csak szeretitek a zenéjét? mert szerintem csajok tartják csak szépnek, de majd a férfiak eldöntik, hogy ki a szép :P
17/21 A kérdező kommentje:
Öhm... Egyszer tettem csak fel ezt a kérdést, amire nyilván nem én válaszoltam tizenvalahány profilból, úgyhogy valóban igazad van és teljesen jogos a sértegetésed.
2014. jan. 3. 19:28
18/21 anonim válasza:
Fiúként mondom, hogy imádom a zenéjét, a külsejét, és a stílusát is.
Egyedi, karakteres arca van, és tökéletesen illik a stílusához. Rengeteg borzalmas kép van róla, de kiről nincs?
Szerintem szép.
20/21 anonim válasza:
A leggyönyörűbb Nő akit valaha láttam :) a lelke teszi széppé. Felkavar, magával ragad, megbabonáz. Aki egy kicsit is ismeri a zenéit, érti miről beszélek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!