Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet egy lány szép ha apró...

Lehet egy lány szép ha apró szemei vannak?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon aprók a szemeim és még ráadásul az orrom is egy kicsit nagy és láttam hogy valaki feltett egy olyasmi kérdést a gyakori kérdéseken, hogy lehet-e szép egy lány ha nagy az orra és erre egy csomóan olyanokat írtak hogy igen, mert ők már láttak olyan lányt aki szép volt, pedig nagy volt az orra, de neki mondjuk óriási szemei voltak és ez levette a figyelmem az orráról. Csakhogy nekem nincs hogy mi levegye a figyelmet.

15/L

2013. dec. 8. 12:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Huszonéves korodig fejlődsz, majd alakul az arcod. Engem mindig csúfoltak mert a pici fejemhez és arcomhoz képest akkora szám volt mint Angelina J.-nak csak nekem nem olyan egybe vastag, most meg nincs olyan ember aki ne irigyelné hogy milyen szép telt ajkam van. Mindenki átesik ezen a tiniszakaszon, mikor megkérdőjelezi saját magát, de ne aggódj , lehet szép kis szemű lány is :)
2013. dec. 8. 12:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Csakhogy ezt senki se fogja irigyelni :(
2013. dec. 8. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!