Fiúk! Miért van az hogy az osztályomban minden fiú egy lányba szerelmes? Persze szép meg minden de mindenki azt mondja hogy különbözők az ízlések. Hát én ezt nem így vettem észre! :/
Figyelt kérdés
Amúgy normális kinézetű vagyok én is :)2013. dec. 5. 15:22
1/6 anonim válasza:
Tessék megnézni az Egy csodálatos elme 20. percétől kezdődő részt. Tanulságos lesz.
2/6 anonim válasza:
minden osztályban van egy csaj aki a legszebb és bárhogy tagadják a fiúlk nekik is ő kell, de ha azt nem kaphatják meg akit akarnak akkor beérik azzal ami maradt :D
3/6 A kérdező kommentje:
miért miről szól? :) most sajna nem tudom megnézni :/
2013. dec. 5. 15:33
4/6 anonim válasza:
Szó nincs itt semmiféle szerelemről. :D Egyszerűen csak megkapni akarják. És ha páran akarják, akkor már a többiek sem maradhatnak le róla.
5/6 anonim válasza:
Szerintem a többség ilyenkor messze nem szerelmes belé, csak menő akar lenni, és ha hangadónak Juci tetszik, akkor neki is ő fog, mert azonosulni akar a hangadó emberkével kb. Ugyanaz van ezzel, mint mondjuk a zenékkel. Lesz mindig egy csomó ember, aki csak azért hallgatja XY együttest, hogy ne lógjon ki a sorból. Amilyen éretlen mindenki ebben a korban (le merném fogadni, hogy 12-14 éves lehetsz), a szerelmet, járást, bejövést is ugyanolyan éretlenül kezelik.
6/6 hosszúhajú válasza:
fogadjunk, hogy ez a lány élvezi ha központi helyen van, és még rá is tesz.
Megfigyeltétek már, hogy egy visszahúzódó lány sose lesz a fiúk kedvence, akármilyen szép is? Nemcsak a szépség vonzza őket, hanem a figyelemfelkeltő, tetszelgő viselkedés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!