Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép vagyok?

Szerintetek szép vagyok?

Figyelt kérdés

Az osztályban a fiúk szerint ronda vagyok, és hát szerintem is XD de ask-on kaptam olyanokat is hogy szépségversenyen biztos első lenné meg sok mást is de negatívból is kaptam XD és nem tudom eldönteni hogy mit higgyek :/ Jöhet negatív pozítív :) :/

[link]

2013. dec. 6. 20:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
12-13 évesen inkább babáznál. Nem vagy szép. Átlagos. Ennyi. Egyébként előnytelen a szemüveg.
2013. dec. 6. 20:32
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
szabina szép vagy, viszont annyit mondanék neked, hogy vigyázni kell az interneten mert rengeteg rossz ember van, nem kell igazi vezetékneved, lakhelyet sehova sem odaírnod, és emberekkel a chaten imserkedni főleg nem...minden elmondani anyának és apának és eszedbe se jusson valakivel akivel így megismerekedsz találkozni valahol.Mint anya mondom neked, nekem is lányom van!!!Vigyázz magadra jobban!!!Szia. egy anyuka
2013. dec. 6. 20:35
 3/19 anonim ***** válasza:

szép vagy!

hasonlítasz az egyik amerikai színésznőre

Őt úgy hívják Vinessa Shaw

2013. dec. 6. 20:38
 4/19 anonim ***** válasza:
Inkább átlagosnak mondanálak, de lehetnél szép, ha változtatnál magadon. A hajad túl egyszerű, a szemüveg előnytelen.
2013. dec. 6. 20:39
 5/19 anonim ***** válasza:

Szerintem is előnytelen ez a szemüveg, és a hajad is elég lapos.

Így olyan szürke egér/nyomi az összhatás.

Viszont ha csak az arcodat veszem számításba akkor nem rossz, átlagos.

Egy új, divatos szemüvegkeret és más frizura (esetleg egy frufrus vagy hullámos)és máris jól néznél ki.

2013. dec. 6. 20:48
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. dec. 6. 20:48
 7/19 anonim ***** válasza:

Legyél óvatos a nettel.

Egy nap csak valaki bekopog hzzátok.De ezt inkább hagyjuk.Szerintem a szüleid sem szeretnék látni a kiírásaidat.Egyébként átlagos lány vagy.....

2013. dec. 6. 20:51
 8/19 A kérdező kommentje:
Jó am. szemüveget fogunk cserélni: egy vastag kereteset feketét és am jó áll :) és a fufru szemüveghez sztem nem áll jól, és a teljesen göndör haj sem áll jól nekem, max egy kis hullám :) És köszi
2013. dec. 6. 20:55
 9/19 dragonkalo ***** válasza:

Szerintem nem,de még elég kicsi vagy,talán 12 éves.

Ha nagyobb leszel biztos szebb leszel :)

(Egyébként nem tudom,miért,de a szemüveges lányokat nem bírom annyira)

2013. dec. 6. 20:55
 10/19 A kérdező kommentje:
És am mi van a kiírásaimmal??
2013. dec. 6. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!