Az osztályban a fiúk szerint ronda vagyok, és hát szerintem is XD de ask-on kaptam olyanokat is hogy szépségversenyen biztos első lenné meg sok mást is de negatívból is kaptam XD és nem tudom eldönteni hogy mit higgyek :/ Jöhet negatív pozítív :) :/
Kicsi vagy még, átlagos és szürke de majd megnősz és kivirágzol... És ne lógj ilyen hülyeségeken mint ask fm
2013. dec. 6. 21:04
12/19 anonim válasza:
Elolvastam 10 kérdést az askodon,ebből 8 azt mondta,hogy csúnya vagy.Pedig teljesen átlagos vagy,a szemüvegeddel sincs gáz,majd kinövitek.
2013. dec. 7. 08:39
13/19 anonim válasza:
Még nagyon fiatal vagy. Sokat fogsz változni. Nem vagy szépségkirálynő, de csúnyának se mondanálak. Olyan átlagos. De divatos ruhával és egy két változtatással még dögös is lehetsz. De csak 5 év mulva!
2013. dec. 7. 10:29
14/19 anonim válasza:
Szerintem nem nézel ki rosszul.Ha megtalálod a stílusodat és érsz egy kicsit akkor szép lány leszel.
Az askodat szerintem meg töröld,az degenerált barmok játszótere.
2013. dec. 7. 10:48
15/19 anonim válasza:
Átlagos.Szerintem nem szép.Bocsi.
2013. dec. 7. 12:48
16/19 anonim válasza:
Most még tök mindegy, pasizni gondolom(remélem) úgysem akarsz. De pár év múlva, kontaktlencsével, és pici sminkkel szerintem nagyon szép leszel.
2013. dec. 7. 17:37
17/19 anonim válasza:
Szerintem is átlagos vagy.
2013. dec. 7. 17:41
18/19 anonim válasza:
szerintem nincs veled gond.
2013. dec. 9. 10:53
19/19 anonim válasza:
Szia!:) 12 évesen még nem igazán lehet megmondani, hogy szép vagy-e vagy sem, mert még kicsi vagy, de a korodhoz képest szerintem csinos vagy.
Én 12 évesen valami hihetetlenül ronda voltam, higgy nekem!:D De amint idősebb lettem és elkezdtem érni, sminkelni, kiszedtem a szemöldököm, stb, sokkal szebb lettem, veled is így lesz, csak ne siesd el.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!