Lányok! /Hölgyek! Szerintetek helyes vagyok? Illetve le írnátok a véleményeteket?
Szeretnék mindenkitől őszinte véleményt kérni, és legyetek szívesek a korotokat is oda írni :) Köszönöm, és csak őszintén :/
Link:
Az arcod aranyos, viszont hozzám nagyon fiatalka vagy, de legalábbis nagyon fiatalnak nézel ki. Nekem az idősebb, férfiasabb pasik jobban bejönnek. De egyébként nincs veled semmi gond. :)
22L
Nem tudom megérteni miért lett ez az idétlen haj divat a fiatal fiúk körében... Annyira gáz, hogy az valami hihetetlen. Persze ez az én személyes véleményem, mert tapasztaltam már, hogy a tornádó frizurától benedvesednek a 14 éves kislányok.
Aranyos vagy, de kicsit kéne még sportolnod, meg az idő sem ártana. Meg persze rövid haj. 19L
Nekem se tetszik ez a haj, de röviden szerintem még rosszabb:D na meg nagyon fiatal vagy hozzám is.
24L
Valamit b-ssz a hajaddal, mert irritáló.
26L
Helyeske vagy, de a korodnál picit fiatalabbnak látszol. Na meg hozzám is fiatal vagy.
Egy csöppet Eddie Redmaynere emlékeztetsz :) 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!