7-es vagyok: azt még hozzátenném, hogy ezt a ruhát felejtsd el szerintem, mert ehhez az alkathoz nagyon nem előnyös. :s azt hangsúlyozza, amit nem kéne.
2013. dec. 8. 14:02
12/29 anonim válasza:
De látom, hogy egyébként normális vagy, ez a lényeg. Kérdező, egy kis odafigyelés, és egészségesebb/vékonyabb leszel, ne keseredj el. :)
2013. dec. 8. 16:45
13/29 anonim válasza:
Lehet,hogy én vagyok az érzéketlen bunkó,de őszintén megmondom, hogy szerintem gusztustalan úgy, ahogy van.
2013. dec. 8. 17:15
14/29 anonim válasza:
szerintem jól nézel ki a cicid és szép talán vagy egy kis súlyfelesleg de szebb min egy csontváz;)(és sok pasinak nagyon tetszene a külsőd:D)
nem azért mondom mert én is husis vagyok sőt teljesen normális testalkatú lány vagyok és szerintem nem vagy csúnya:D 5/4
23/l
2013. dec. 9. 07:18
15/29 CODE3 válasza:
Sok irigyed lesz, és van is ahogy elnézem :) Egyenes háttal járj, mert áldott alkatod van. A ciciddel nagy szerencse a szép és kicsi bimbó és udvar! A pocid elfér bőven.. Nagyon jó nő vagy, élj vidáman! :)
2013. dec. 9. 08:07
16/29 anonim válasza:
Szép, szimmetrikus melleid vannak. Ekkora méretnél nem gond
, hakicsir lóg (nekem felállt rá)
DE!
Olyan típusú nő vagy, aki kicsit... hogy is mondjam, ijeszto? Olyan debellának tűnsz. Mondják betonpillangónak is. Ne haragudj. Izgató vagy, de csak a férfiak egy részének. De nekik viszont nagyon.
:)
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, hány cm, illetve hány kg?
Ami viszont biztos: ezt a ruhát feletsd el! Különben minden jót!
2013. dec. 9. 08:39
17/29 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2013. dec. 9. 10:37
18/29 anonim válasza:
az én ízlésemnek túl nagy, de nincs vele baj.
5/3
2013. dec. 9. 10:49
19/29 anonim válasza:
10-es: valószínűleg akkor neked a fejedben is arányosan van kevesebb, mint a kérdezőnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!