Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a testalkatról, mellről? Kép

Figyelt kérdés

Nagyon csúnya, vagy nem túl vészes?

Értékelnétek 1-5?

[link]

[link]

2013. dec. 8. 09:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
7-es vagyok: azt még hozzátenném, hogy ezt a ruhát felejtsd el szerintem, mert ehhez az alkathoz nagyon nem előnyös. :s azt hangsúlyozza, amit nem kéne.
2013. dec. 8. 14:02
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
De látom, hogy egyébként normális vagy, ez a lényeg. Kérdező, egy kis odafigyelés, és egészségesebb/vékonyabb leszel, ne keseredj el. :)
2013. dec. 8. 16:45
 13/29 anonim ***** válasza:
27%
Lehet,hogy én vagyok az érzéketlen bunkó,de őszintén megmondom, hogy szerintem gusztustalan úgy, ahogy van.
2013. dec. 8. 17:15
 14/29 anonim ***** válasza:
28%

szerintem jól nézel ki a cicid és szép talán vagy egy kis súlyfelesleg de szebb min egy csontváz;)(és sok pasinak nagyon tetszene a külsőd:D)

nem azért mondom mert én is husis vagyok sőt teljesen normális testalkatú lány vagyok és szerintem nem vagy csúnya:D 5/4

23/l

2013. dec. 9. 07:18
 15/29 CODE3 ***** válasza:
36%
Sok irigyed lesz, és van is ahogy elnézem :) Egyenes háttal járj, mert áldott alkatod van. A ciciddel nagy szerencse a szép és kicsi bimbó és udvar! A pocid elfér bőven.. Nagyon jó nő vagy, élj vidáman! :)
2013. dec. 9. 08:07
 16/29 anonim ***** válasza:

Szép, szimmetrikus melleid vannak. Ekkora méretnél nem gond

, hakicsir lóg (nekem felállt rá)

DE!

Olyan típusú nő vagy, aki kicsit... hogy is mondjam, ijeszto? Olyan debellának tűnsz. Mondják betonpillangónak is. Ne haragudj. Izgató vagy, de csak a férfiak egy részének. De nekik viszont nagyon.

:)

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, hány cm, illetve hány kg?

Ami viszont biztos: ezt a ruhát feletsd el! Különben minden jót!

2013. dec. 9. 08:39
 17/29 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. dec. 9. 10:37
 18/29 anonim ***** válasza:

az én ízlésemnek túl nagy, de nincs vele baj.

5/3

2013. dec. 9. 10:49
 19/29 anonim ***** válasza:

10-es: valószínűleg akkor neked a fejedben is arányosan van kevesebb, mint a kérdezőnek.

5/3,5

2013. dec. 9. 11:04
 20/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, egyébként 36 vagyok.
2013. dec. 9. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!