Mi a véleményetek erről a testalkatról, mellről? Kép
2013. dec. 8. 09:22
1/29 anonim válasza:
Nagyon elonytelen ez a csikos ruha!! Alakon lenne mit valtoztatni de azt a melled banna mert abbol fogynal legeloszor. Hasizom nem artana viszont. A melleid oriasiak :D szoval alak 5/2 mell 5/2
2/29 anonim válasza:
Kissé dagadt, és csúnyák ezek a mellek.
4/29 anonim válasza:
Szemely szerint nagyon taszitonak tartom,ha valakinek log a tokaja..Tovabb mar nem is neztem.Bocsi,de ez van
5/29 anonim válasza:
Az alakból nem látok sokat, mert nem az van a kép közepén. A melleiddel nincs semmi baj.
Pontozni meg nem fogok, mert emberi testről van szó, nem pedig egy piruett minél pontosabb bemutatásáról.
6/29 anonim válasza:
az alakodból pont hogy nem látszik semmi a ruhából... olyat tegyél amin meztelen vagy. ezt így nem lehet megmondani
5/3
7/29 anonim válasza:
Hát nem túl szép, túl husis, a mellek is óriásiak..szerintem ez már túlmegy a "van rajta mit fogni kategórián".
8/29 anonim válasza:
Szerintem szörnyű, már ne is haragudj. Nem tudom hány kiló lehetsz, de 90 fölülinek tippelnélek, és mint valaki írta, igen, ez már túlmegy a "van mit fogni rajta" kategórián. Ez csúnya.
9/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszokat, írjatok nyugodtan!
2013. dec. 8. 13:44
10/29 anonim válasza:
na ilyenkor orulok h kicsi de feszes cicim van es h vekony vagyok mert ez gusztustalan es szegeny nem sokat tud valtoztatni en legalabb tudok jo no lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!