Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok ti mit csináltok, hogy...

Lányok ti mit csináltok, hogy nem lesz büdi a lábatok?

Figyelt kérdés
Nem számít, hogy olcsó vagy drága márkás a cipőm. Semmit nem számít se a zokni se az, hogy lábsprayt vagy szagtalanító krémet használom....
2013. dec. 6. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy MINDENT próbáltál?

Még a párom tényleg gyilkos lábszagát is sikerült megfékezni.

Izzadás elleni hintőpor + ezüstszálas v. babmuszszálas antibacis zokni + ezüst-ion spray a cipőbe.

Időjárásnak megfelelő, jól szellőző bőrcipő + az irodában le is veszi a pluszzoknit.

Nekem a "szerek" nem kellenek, de én is átváltom a bundabéléses csizmám, ha beérek a fűtött irodába, különben nekem is befőne.

2013. dec. 6. 18:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Ennyi? :O

Én egész nap ugyan abba a cipőbe vagyok. Lehet, hogy akkor ez a baj?

2013. dec. 6. 20:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez bizony. Vagy legyen egy "bejárós" és egy "ottlevős" cipőd, vagy ha egész nap ugyanabban vagy, akkor legyen két pár cipőd és minden második nap cserélgesd. Egyetlen éjszaka alatt nem tud normálisan kiszellőzni egy cipő.
2013. dec. 7. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!