Ti mit csináltok mikor pöttyös a lábatok a borotválástól?
Figyelt kérdés
Mert egyszer így fel mertem venni rövidgatyát, de úgy éreztem bámulják a lábamat a metrón... és hát cseppet sem szép, fekete pöttyök mindenhol meg néhol piros pöttyök vannak. Nagyon rosszul éreztem magam emiatt. Most próbáltam hogy kenek rá Helia-D BB-t, mert másra úgy sem jó, de semmit nem fedett szóval lábra sem jó. Mit tegyek? Más aki borotvál mit csinál hogy szép legyen a lába?2013. máj. 1. 21:35
1/3 anonim válasza:
Én már egy ideje borotva géllel borotválom a lábam és jobb lett.
2/3 anonim válasza:
borotválás után lezuhanyoztatom a lábam, és egyből kenek rá testápolót.Azóta nem pöttyösödik nekem, pedig előtte még ilyen csíkjaim is voltak :D
3/3 anonim válasza:
Nekem fekete pöttyös,de nem tudok mit csinálni vele,mert annyira erős a szőröm,hogy látszanak a pöttyök borotválást követő pár órán belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!