Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segitenétek. A lábam nagyon...

Segitenétek. A lábam nagyon csúnya ilyen pöttyös a borotválástól és a combom is. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Nyugi...

kend be valami nyugtató hatású krémmel vagy ha nincs akkor kenegesd mentával.

Holnapra elmúlik...

2012. márc. 21. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen, csakhogy holnap már borotválhatja is újból.

Nekem a karomon is volt régebben, ott már hozzászokott a bőröm, a lábamon is kezd már, neked is meg fogja szokni, és nem fognak jelentkezni.

2012. márc. 21. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Felejtsd el a borotvát!!!

Pár óráig (esetleg 1 napig) tart a hatása, és egyből nő is vissza.Szúr, látszik(főleg, most nyár közeledtével) és borotválhatod 1-2 naponta, amire nem fog jól reagálni a bőröd!Egyre rosszabb lesz.

Gyanta vagy epilátor!Először-másodszor fáj, de hozzá lehet szokni és megéri, hogy ne kelljen 2 naponta borotválni.

2012. márc. 21. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Jön a nyár és te az epilátort vagy gyantát ajánlod neki? Inkább borotválom naponta a lábam, mintsem várjak két hetet legalább, hogy rendesen le lehessen szedni gyantával például.
2012. márc. 21. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha van egy jó epilátorod, nem kell megvárni, hogy fél centis szőr nőjön rajtad.

Az sem lesz szebb, ha majd a borotvától állandóan vörös a lába, meg száraz az állandó igénybevételtől.Ugyanis ha minden nap leborotválja, akkor azzal együtt a bőrt is húzni fogja, mivel olyan rövid lesz a szőr, hogy a felső rétegét a bőrnek is leszedi.

Tapasztalat, hogy epilátor 100x jobb!Egyébként meg, nyaralás/strand stb. előtt leepilálja, másnapra a pirosság elmúlik és 2 hétig szinte hozzá sem kell nyúlni, max. 1-2 kósza szál lesz, amit meg leborotválhat.

2012. márc. 21. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is az epilátorra esküszök. Anyukám azt mondta, hogy felejtsem el a borotvát, ha 1,5-2 évig epilálok, utána megritkul és kivilágosodik a szőröm annyira, hogy alig lesz látható, így nyáron sem feltűnő, ha nem mindig full sima a lábam. Nos, kb. 1 éve kezdtem el epilálni a lábam, de nem mindig epiláltam, előfordult, hogy borotvát használtam, télen pedig nagyon ritkán szőrtelenítettem. Ettől függetlenül már most látszik, hogy amikor nő a szőr, szinte már szőke, pedig korábban sötét volt a szőröm. Alig látszik, és ahogy az előző válaszoló is írta nem kell hetekig várni, hogy megnőjön a szár. A pár mm-set simán le lehet epilálni egy jó epilátorral.
2012. márc. 21. 18:18
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a tanácsokat :Dhát igen én borotválom és már másnap szúr :( nő a szőr nekem régen vki azt mondta h a borotválástól ilyen a lábam...am már kipróbáltam krémet és nem segitett valöszinüleg epilátor lessz ebből a vége vagy a gyanta :DD még1x kösziiii
2012. márc. 21. 18:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne borotváld, hanem gyantázd, vagy vegyél másik, jobb minőségű borotvát esetleg légy szőröslábú.
2012. máj. 18. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!