Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a lányról?...

Mit gondoltok erről a lányról? Milyen az arca?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy sok ilyen kérdés van,de el nem tudjátok képzelni mennyire nincs önbizalmam...a fiúk általánosba mindig csúfoltak,hogy milyen ronda vagyok...én meg mindig elhittem nekik:((( Szerintem is nagyon csúnya vagyok.Meg akarok változni,de hogy kezdjek hozzá?

Elsősorban önbizalmat akarok.

Itt a link:

[link]

[link]

[link]

Kort és nemet írjatok légyszi.

2009. nov. 22. 13:22
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát ez a karácsony abszolút nem az ajándékokról szól majd,de nem is baj.Nem az a lényeg.

Egyébként anyukámnak van egy teljes,kompakt smink-táskája(oriflame-s).Illetve nekem is van Visions szemhéjpúderem,Essense alapozóm és spirálom,Miss Sporty szájfényem és gabrini szemhéjpúderem:)

Én egyikben sem csalódtam még,és anyukám sem:)

Persze a sminkelést sosem viszem túlzásba,mert apukám már a spirál+alapozó+szájfény miatt is veszekedik,pedig az alapozó csak nagyon közelről látszik,hiszen leheletnyit viszek fel:)

Köszönöm a válaszokat!

Nagyon sokat segítettetek,és sokat tanultam most:)

2009. nov. 22. 17:01
 32/41 anonim ***** válasza:
engem a nővérem tök gagyi smink anyagokkal tanított meg sminkelni.Azokon próbálgattuk,hogy milyen is lenne jó nekem.Szóval azokkal jó próbálkozni,aztán amikor megtanultad hogy melyik színek milyen formák a jók,akkor érdemes a drágábbakat venni.
2009. nov. 22. 17:18
 33/41 anonim ***** válasza:
Kérdező, légyszí töltsd fel a képeket máshova, mert nem tudom megnyitni..
2009. nov. 22. 19:41
 34/41 anonim ***** válasza:
Nem vagy csúnya,nálad pont az a probléma,mint átlagban a legtöbb lánynál,sokkal többet kihozhatna magából,de nem teszi.A csúnya tőled még nagyon messze van,egy jó smink,egy jó frizura és máris sokkal jobb.
2009. nov. 22. 21:24
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia

szép és aranyos arcod van, és a fiúkal ne foglalkozz csak azért mondják hogy vagy idegesítsenek, vagy tetszel nekik.

egyáltalán nem vagy csunya nekem elhiheted.

fiú vagyok 23

2009. nov. 23. 13:08
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

az előző vagyok ismét, sajnos én nem tok ötleteket adni hogy mien hajat hordj hogy fesd magad mer nem értek hozzá de egy dolgot tudok mindig a természetes a legszebb. mer annál csunyább nincs ha egy gyönyörű lányon csurog a festék szinte anyi hogy egy egész szobát kifesthetnék vele. a harmadik linken a kép nagyon jó tényleg szép a bőröd kár lenne elrontani a sok festékkel nekem ugy tetszel ahogy vagy.

fiú vagyok 23 éves

2009. nov. 23. 13:22
 37/41 anonim ***** válasza:
az én apukám is sokat szidott,pedig mindig szolid sminkem volt,aztán lassan hozzászokott
2009. nov. 23. 16:22
 38/41 anonim ***** válasza:

Szia! Kedves arcod van, edes vagy, a borod meg nagyon szep, talan a frizuran valtoztathatnal.

23L

2009. nov. 23. 18:25
 39/41 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

Állítólag jól áll a hajam most:) és nekem is tetszik!

2009. nov. 24. 13:07
 40/41 anonim ***** válasza:

Vasalthajasképet iiisss :D

sminkkel meg kísérletezni, apukára nemfigyelni, majdmegszokja :D

kitartás! :]

2009. nov. 27. 20:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!