Mit gondoltok erről a lányról? Milyen az arca?
Tudom,hogy sok ilyen kérdés van,de el nem tudjátok képzelni mennyire nincs önbizalmam...a fiúk általánosba mindig csúfoltak,hogy milyen ronda vagyok...én meg mindig elhittem nekik:((( Szerintem is nagyon csúnya vagyok.Meg akarok változni,de hogy kezdjek hozzá?
Elsősorban önbizalmat akarok.
Itt a link:
Kort és nemet írjatok légyszi.
Köszönöm a válaszokat!
Hát ez a karácsony abszolút nem az ajándékokról szól majd,de nem is baj.Nem az a lényeg.
Egyébként anyukámnak van egy teljes,kompakt smink-táskája(oriflame-s).Illetve nekem is van Visions szemhéjpúderem,Essense alapozóm és spirálom,Miss Sporty szájfényem és gabrini szemhéjpúderem:)
Én egyikben sem csalódtam még,és anyukám sem:)
Persze a sminkelést sosem viszem túlzásba,mert apukám már a spirál+alapozó+szájfény miatt is veszekedik,pedig az alapozó csak nagyon közelről látszik,hiszen leheletnyit viszek fel:)
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon sokat segítettetek,és sokat tanultam most:)
Szia
szép és aranyos arcod van, és a fiúkal ne foglalkozz csak azért mondják hogy vagy idegesítsenek, vagy tetszel nekik.
egyáltalán nem vagy csunya nekem elhiheted.
fiú vagyok 23
az előző vagyok ismét, sajnos én nem tok ötleteket adni hogy mien hajat hordj hogy fesd magad mer nem értek hozzá de egy dolgot tudok mindig a természetes a legszebb. mer annál csunyább nincs ha egy gyönyörű lányon csurog a festék szinte anyi hogy egy egész szobát kifesthetnék vele. a harmadik linken a kép nagyon jó tényleg szép a bőröd kár lenne elrontani a sok festékkel nekem ugy tetszel ahogy vagy.
fiú vagyok 23 éves
Szia! Kedves arcod van, edes vagy, a borod meg nagyon szep, talan a frizuran valtoztathatnal.
23L
köszönöm a válaszokat:)
Állítólag jól áll a hajam most:) és nekem is tetszik!
Vasalthajasképet iiisss :D
sminkkel meg kísérletezni, apukára nemfigyelni, majdmegszokja :D
kitartás! :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!