Mit gondoltok erről a lányról? Milyen az arca?
Tudom,hogy sok ilyen kérdés van,de el nem tudjátok képzelni mennyire nincs önbizalmam...a fiúk általánosba mindig csúfoltak,hogy milyen ronda vagyok...én meg mindig elhittem nekik:((( Szerintem is nagyon csúnya vagyok.Meg akarok változni,de hogy kezdjek hozzá?
Elsősorban önbizalmat akarok.
Itt a link:
Kort és nemet írjatok légyszi.
Kifejezetten szimpatikus, aranyos arcod van, nincs "tucat" fejed, nem nézel úgy ki, mint a korodbeli lányok 98%-a. Egyéni vagy, és ez így jó. Nem kell változtatnod, ne legyél divatmajom!
(mondjuk, hogy anyukád lehetnék, de remélem, azért számít a véleményem :))
téged ismerlek vhonnan....
amúgy ez a frufru szörnyű. oldalrafésültet ajánlom.
Hú, kicsit emlékeztetsz a régi önmagamra. :) Engem is régebben csúfoltak, hasonló hajam is volt mint Neked. A dologhoz hozzátartozik, hogy azóta egy évig egy nagy modellügynökségnél is voltam. Igaz nagyon sokat változtattam magamon haj és ruha ügyileg, meg jól sminkelem magam. Azóta sokan fel sem ismernek ;) Szóval, miből lesz a cserebogár...
Kezdetnek: felejtsd el ezt az egyenes frufrut, növeszd le, és vágass tépett oldalfrufrus frizurát, amit kicsit fel is tupírozhatsz. Ha 15 alatti vagy, akkor a sminket , hajfestést még nem nagyon ajánlom, egyébként meg egy világosabb hajszín nagyon jól állhat a későbbiekben. Szempillaspirál és egy barna szemceruza csodákra képes!
Amúgy helyes arcú, kedves lány vagy a fotókon. A fiúk meg pár év múlva bánni fogják a mostani hülyeségüket. :)
Ja és ahogy idősödsz és fejlődsz, mindig a korodnak megfelelő ruhák közül válogass, emeld ki azt amit érdemes (pl. egy karcsúsított blúzzal ha vékony a derekad). A lényeg, hogy mindig akarj jobb és jobb lenni, de kell az egészséges önbizalom! Hidd el, "jó alapanyag" vagy ahhoz, hogy jó nőt fabrikálj magadból 1-2 év alatt.
Sok sikert hozzá!
20/L
köszönöm szépen a válaszokat:)
Hihetetlenül sokat segítettek,nagyon hálás vagyok!:)
A hajam:jelenleg már más,most lett levágva,csak ilyen kép még nincs.Nem tudok képet mutatni róla,mert nincs meg az USB-m így nem tudok képet tenni a gépre.De amúgy most ki lett ritkítva,a frufrum pedig egyre hosszabbodik:)
Smink:spirált szinte mindennap használok,ritkán még ezüstös vagy barna ceruzát is,de apukám nem örül neki.Sőt,mindig veszekszik vele,hogy úgy nézek ki,mint egy k.rva(nem szoktam miniszoknyát és túl dekoltált felsőket hordani,a smink sem sok szerintem).
A szemöldökömmel kísérletezek:)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Igazán sokat segítettetek.
Amint tudsz tegyél képet, kíváncsi vagyok, milyen lettél :)
xoxoxo
Szia, ne kísérletezz a szemöldököddel, bízd kozmetikusra! Olcsón szedik, max egy tízórai pénzt rászánsz, ha apukád nem engedi, de hidd el, magadnak jobb, ha nem próbálkozol, mikor veled egy idős voltam én is úgy kiszedtem magamnak, hogy ihaj, aztán meg bőgtem hogy nézek ki, mentem a kozmetikushoz, hogy hozza rendbe, de hát egy teljesen elbszott szemöldökön nem biztos, hogy túl sokat tud segíteni...
Ő jobban tudja mi illik az arcformádhoz, nem csak tessék lássék kicsipkedi, mondjuk golfütő alakúra. :)
Rám is mondták még "fiatal" koromban, hogy csúnya vagyok és én meg elhittem nekik. Néha most is eszembe szokott ez jutni, de tudom, hogy nem így van. (:
Te sem vagy csúnya!! :)Aranyos kis arcod van. :)
A frufru lenövesztés tényleg jó ötlet, de nekem más ötletem nincs. :S
-csatold hátra a frufrud egy vékonyka csattal- hajtűvel a fejed tetején
-bajuszgyanta, vagy szőkítsd ki
-szép vagy ,tündérke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!