Mit gondoltok erről a lányról? Milyen az arca?
Tudom,hogy sok ilyen kérdés van,de el nem tudjátok képzelni mennyire nincs önbizalmam...a fiúk általánosba mindig csúfoltak,hogy milyen ronda vagyok...én meg mindig elhittem nekik:((( Szerintem is nagyon csúnya vagyok.Meg akarok változni,de hogy kezdjek hozzá?
Elsősorban önbizalmat akarok.
Itt a link:
Kort és nemet írjatok légyszi.
elárulok egy titkot:azért ilyen a hajam,mert vasalom.Kénytelen vagyok,mert amúgy úgy nézek ki,mint egy kis oroszlán:S
Nem úgy értettem,hogy én magamnak kiszedem a szemöldökömet,hanem nővéremtől kérek segítséget,mert a barátnőinek is ő csinálja.Van az ilyenekhez érzéke:)És ha egyszer-kétszer megcsinálja nekem akkor már látom,hogy mit kell kiszedni és mit nem.Viszont kozmetikust nem tudok errefelé akire rá bíznám magam(van 1-2rossz tapasztalat).
Egy időben hordtam felcsatolva a frufrum,de nem tudom jó-e úgy.Elég magas a homlokom.Az ismerőseim nagyrészt azt mondták jó,de a szüleim,rokonaim szerint nem áll jól,mert nagyon magas a homlokom.
Itt a kép,ilyen most a hajam(csak ezt egyenesbe képzeljétek el,mert most mostam hajat és még nincs kivasalva):
ja,és 14 múltam:)
na,és egy kép,ha fel van csatolva a frufrum: [link]
tényleg nagyon magas a homlokom?!:O
igen igen..elvileg fokozatos,csak hajmosás után nem látszik:D
De amúgy meg a homlokom közepéig ér a rövidebb és úgy egyre hosszabb.A leghosszabbakat majdnem beletudom fogni a hajamba gumival:D
úristen!
ez gyönyörű:) el sem hiszem,hogy ez én vagyok:D
nagyon szépen köszönöm:)
Bárcsak élőben is ilyen szépen menne nekem a sminkelés:DDD
nagyon szívesen....sokáig próbálgattam mi is áll neked a legjobban
-a szájfényed legyen áttetsző, vagy halvány barackvirágszínű, esetleg enyhe rózsaszín
-használj lehelletnyi pirosítót egy vékonyka sávon az arcodon, a pirosítót mindig az arcsontod legmagasabb pontjára helyezd, és onnan kend szét
-a szemhéjadat valami nagyon halvány, enyhén csillogó szemhéjpúderrel vagy szemhéjfestékkel fesd be, majd a szemeid sarkától sötétebb pl.kávészínű szemhéjfestékkel fesd felfelé- kissé oldalirányban eltolva ...macskanő-tekintet
-de mindig vigyázz a sminkeléssel h csak szolidan
-néha elég egy pici szájfény és szempillaspirál is
-ne vegyél olcsó smink-cuccokat...mert azokkal képtelenség jól kifestened magad,és ártanak is a bőrödnek, ami mellesleg nagyon szép, csak kissé sápadt, úgyhogy használj egy kicsi alapozót vagy púdert, és egyél sok sárgarépát..nem vicc
-egy teljes smink cucc felszerelés nem olcsó mulatság,de szerintem beszéld meg a mamáddal,nem lesz nehéz dolgod hisz úgyis nemsokára itt a karácsony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!