Lányok/fiúk ti mit csinálnátok? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ha egy hosszú hajú lány barátotok azt kérné tőletek hogy vágjátok le a haját ? Vagy volt már ilyen ? Vagy kértétetek meg a bárátnőtöket hogy had vágjátok le a haját ? Megengedte ?
a troll/értelmetlen válaszokat ne ide írjátok légyszíves
2013. dec. 2. 16:09
1/3 anonim válasza:
én megcsinálnám szívesen. hosszúhajú barátnőmnek, meg anyámnak és magamnak festek hajat(plusz aki megkér rá) és a volt barátomnak is vágtam nem egyszer a haját, mert amikor fodrászhoz megy akkor botrányosan néz ki.
2/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen és szívesen belefogtam illetve belevágtam, az eredmény pedig nagyon jó lett mindketten örültünk és pénzbe sem került igaz én fiú vagyok de egy barát barátnőm haját vágtam :) szóval csak hajráá
3/3 anonim válasza:
Én többször is csináltam már frizurákat. Vágok, fonok, kontyot csinálok.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!