Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon durván kövér vagyok?...

Nagyon durván kövér vagyok? Hány kg-nak saccoltok?

Figyelt kérdés

Fogytam már 10kg-t,szeretnék is még, de most így áll a helyzet...

Szerintetek hány kilós lehetek? 160cm vagyok.

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. dec. 2. 14:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, Te láttál már 80 kilós embert? Van egy barátnőm, 170 centi, 70 kiló és bőven van rajta súlyfelesleg, látható tokája van és a hasa is gömbölyödik rendesen, de közel sem úgy néz ki, mint a kérdező, hozzá képest vékony, akkor ne mondd már nekem, hogy a kérdező kevesebb nála 10 kilóval.
2013. dec. 2. 15:22
 12/26 anonim ***** válasza:
De 10 centivel kisebb, az meg baromi sokat számít. Mostmár a franc se tudja akkor. :D Kérdező, elárulnád? :)
2013. dec. 2. 15:29
 13/26 anonim ***** válasza:
Szerintem kb 68 körül lehetsz..a 80 tényleg túlzás.
2013. dec. 2. 15:29
 14/26 A kérdező kommentje:
arra vagyok kíváncsi, hogy az emberek nagyon kövérnek látnak-e. ők meg ruhában látnak. a kg-t csak saccra kérdeztem, h ha látsz egy ilyen csajt az utcán, hány kg-ra tippeled.
2013. dec. 2. 15:42
 15/26 anonim ***** válasza:
Megmondanád végre, hogy hány kiló vagy? Ha már ennyien válaszoltunk és találgatunk.
2013. dec. 2. 15:44
 16/26 A kérdező kommentje:

a kérdésem lényege az volt, hogy

Nagyon durván kövér vagyok?

a kiló csak egy másodlagos dolog.

amúgy 70-75közt ingázom folyamatosan

2013. dec. 2. 18:07
 17/26 anonim ***** válasza:
Akkor tessék, az én véleményem: nem vagy nagyon durván kövér. Ruhában nem nézel ki rosszul, inkább átlagos, én még kevesebbnek is tippeltelek, mint amennyi vagy, bár ez más ruhában lehet, hogy máshogy lenne.
2013. dec. 2. 18:18
 18/26 anonim ***** válasza:

hmmm...én élből 68-nak, max 70-nek tippeltelek, a 80-as tippeken eléggé meglepődtem. szóval kicsit kevesebbnek is látszol, mint amennyi vagy.

ha kicsit jobban öltözködnél, azzal még sokat lehetne dobni a kinézeten. és egyáltalán nem vagy kövér, csak alakítani kell.

2013. dec. 2. 18:55
 19/26 anonim ***** válasza:

11-es a magasság meg a kiló nem sokat mond. Ez a csaj 170 centi 65 kiló mégis tök vékony szerintem :D

[link]

2013. dec. 3. 00:10
 20/26 anonim ***** válasza:
"mégis tök vékony." hogy érted, hogy mégis? 170 centihez teljesen normális súly a 65 kiló. egy vékony ember súlya. Mondjuk a mai világban lehet, hogy nem, meg nem trendi, de teljesen normális. Gondolom a gebe 50 kiló lenne jó manapság, de nem is tudom, hogy valaha abbamarad-e ez, hogy embereket kóros soványságba hajszolnak. ha mindenki így áll hozzá, hogy 65 kiló, és mekkora meglepetés, hogy mégis vékony, akkor gondolom nehéz lesz.
2013. dec. 3. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!