Nagyon durván kövér vagyok? Hány kg-nak saccoltok?
Figyelt kérdés
Fogytam már 10kg-t,szeretnék is még, de most így áll a helyzet...
Szerintetek hány kilós lehetek? 160cm vagyok.
2013. dec. 2. 14:35
11/26 anonim válasza:
Utolsó, Te láttál már 80 kilós embert? Van egy barátnőm, 170 centi, 70 kiló és bőven van rajta súlyfelesleg, látható tokája van és a hasa is gömbölyödik rendesen, de közel sem úgy néz ki, mint a kérdező, hozzá képest vékony, akkor ne mondd már nekem, hogy a kérdező kevesebb nála 10 kilóval.
12/26 anonim válasza:
De 10 centivel kisebb, az meg baromi sokat számít. Mostmár a franc se tudja akkor. :D Kérdező, elárulnád? :)
13/26 anonim válasza:
Szerintem kb 68 körül lehetsz..a 80 tényleg túlzás.
14/26 A kérdező kommentje:
arra vagyok kíváncsi, hogy az emberek nagyon kövérnek látnak-e. ők meg ruhában látnak. a kg-t csak saccra kérdeztem, h ha látsz egy ilyen csajt az utcán, hány kg-ra tippeled.
2013. dec. 2. 15:42
15/26 anonim válasza:
Megmondanád végre, hogy hány kiló vagy? Ha már ennyien válaszoltunk és találgatunk.
16/26 A kérdező kommentje:
a kérdésem lényege az volt, hogy
Nagyon durván kövér vagyok?
a kiló csak egy másodlagos dolog.
amúgy 70-75közt ingázom folyamatosan
2013. dec. 2. 18:07
17/26 anonim válasza:
Akkor tessék, az én véleményem: nem vagy nagyon durván kövér. Ruhában nem nézel ki rosszul, inkább átlagos, én még kevesebbnek is tippeltelek, mint amennyi vagy, bár ez más ruhában lehet, hogy máshogy lenne.
18/26 anonim válasza:
hmmm...én élből 68-nak, max 70-nek tippeltelek, a 80-as tippeken eléggé meglepődtem. szóval kicsit kevesebbnek is látszol, mint amennyi vagy.
ha kicsit jobban öltözködnél, azzal még sokat lehetne dobni a kinézeten. és egyáltalán nem vagy kövér, csak alakítani kell.
19/26 anonim válasza:
11-es a magasság meg a kiló nem sokat mond. Ez a csaj 170 centi 65 kiló mégis tök vékony szerintem :D
20/26 anonim válasza:
"mégis tök vékony." hogy érted, hogy mégis? 170 centihez teljesen normális súly a 65 kiló. egy vékony ember súlya. Mondjuk a mai világban lehet, hogy nem, meg nem trendi, de teljesen normális. Gondolom a gebe 50 kiló lenne jó manapság, de nem is tudom, hogy valaha abbamarad-e ez, hogy embereket kóros soványságba hajszolnak. ha mindenki így áll hozzá, hogy 65 kiló, és mekkora meglepetés, hogy mégis vékony, akkor gondolom nehéz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!