Moja2001 kérdése:
Milyen az alakom? (Kep lent)
2013. dec. 1. 14:42
1/23 anonim válasza:
Nagyon szép, de szerintem egy picit sovány vagy! :)
2/23 A kérdező kommentje:
Koszii :) ...sovany?!? :O szerintem nehany kilot meg leadhatnak ,de koszi a bokot!
2013. dec. 1. 14:46
3/23 anonim válasza:
Biztos te is nyivákoló csaj vagy, akik "diétázom", "vigyázok az alakomra", stb.. dumával jön amikor kaja van, és igazából sehova nem lehet elvinni, mert csak zöldséget eszik.
Egyik rokonom fogalmazta meg jól. Ha asszony akkor csakis kövér, mert az szereti a hasát, és ha szereti a hasát, akkor szereti a jó ételeket, és vélhetően jól is főz.
4/23 anonim válasza:
Nagyon csini vagy. Nem kell fogynod teljesen jó az alakod!
6/23 anonim válasza:
szerintem is jó az alakod, sportos.
7/23 A kérdező kommentje:
Koszii mindenkinek es nem dietazom!!! Mindent megeszek szoszerint mindent es falusi lany vagyok szoval a kedvenceim a szalonna,kalbasz stb... :)
2013. dec. 1. 14:56
8/23 anonim válasza:
most jonnek a pedomacik: DDDDDDDDDDDDDDDd
10/23 A kérdező kommentje:
:DDDDD.... koszii :)
2013. dec. 1. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!