Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép vagyok? Pontoztok?

Szép vagyok? Pontoztok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. dec. 2. 12:35
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Amúgy hány éves vagy? Nem tudom eldönteni...:DD
2013. dec. 2. 17:12
 32/46 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem vagy csúnya!

Karakteres arcod van, ezt elismerem, és a sminkelésed se a legelőnyösebb, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ronda lennél. :)

2013. dec. 2. 18:37
 33/46 anonim ***** válasza:
Szerintem szép vagy, 7/10
2013. dec. 2. 18:46
 34/46 anonim ***** válasza:
Vastag alsó ajkad van, ami miatt "furának" mondanak. Szerintem szép vagy, meg látszik, hogy igényes is. :)
2013. dec. 2. 19:02
 35/46 anonim ***** válasza:

A szépség ízlés kérdése, így arra nem mondok semmit. Abban viszont igazuk van többeknek, hogy a sminked a lehető legelőnytelenebb. A szemeid kicsik, amiket a sötét színekkel még inkább összenyomsz, így szabályosan gombszemed lett, ami leginkább a 3. képen látszik.

A szádat nem szabadna ennyire hangsúlyoznod, de a vastag ajkad miatt a szájfény sem lenne jó. Én egy semleges színtelen, vagy natúr színű ajakápolót vagy rúzst ajánlanék neked, annál többre nincs szükséged.

A szemöldöködet nem szabadna középen ennyire kiszedned, kicsit összébb kéne érniük, mert így nagyon buta, csodálkozó tekintetet ad, ami valljuk be, nem előnyös. Ráadásul a jellegtelen szemöldök még inkább az egyébként is túlhangsúlyozott szádra tereli a figyelmet, ami szintén nem jó! Ha természetesen ilyen a szemöldököd, akkor érdemes lenne picit beljebb meghúznod, hiszen ha már úgyis sminkelsz, ez nem egy nagy valami. Kb. a szemed belső csücskénél kéne kezdődnie, így ránézésre a szemöldököd elejéből és végéből is mintha 1-1 centi hiányozna.

2013. dec. 2. 19:41
 36/46 anonim ***** válasza:
Ja, és a 2. képen én is azt hittem, egy kamaszfiú vagy sminkben, azért olvastam végig a válaszokat, hátha kiderül a beugratás, hogy tényleg fiú vagy... :D
2013. dec. 2. 19:42
 37/46 anonim ***** válasza:
Bocsi, de nem tetszel. A szemeid szépek, de a szád és az orrod is fura. És még csak ráteszel ezekkel a hülye színű rúzsokkal.
2013. dec. 2. 21:00
 38/46 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen ősember/főemlős fej jutott eszembe. Bocsi érte! amúgy sminkkel sok mindent kompenzálhatnál de ez így nem jó
2013. dec. 3. 00:14
 39/46 anonim ***** válasza:
Fb-n úgy látom kapcsolatban vagy. Ha a barátodnak tetszel, szeret, akkor az legyen a legfontosabb :)
2013. dec. 3. 00:22
 40/46 anonim ***** válasza:
Hogy találtad meg? :O Én is meg akarok találni így embereket!!
2013. dec. 3. 02:34
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!