11/46 anonim válasza:
Ilyen szájat ne rúzsozz ennyire feltűnően. És szerintem keress másmilyen fotó pozíciót, mert ez nem a leg ideálisabb... Vagy változtass frizurát, hogy takarja az erős arccsontodat, illetve lágyítson a vonásaidon.
12/46 anonim válasza:
Nem. Nagyon fura szád van, olyan kacsaszáj.. 10/4
13/46 anonim válasza:
Nekem bejösz.Nincs gond a szádal sem.
14/46 A kérdező kommentje:
van barátom és volt is! szerencsére személyesen nem látnak csúnyának az emberek és sokkal jobb visszajelzéseket kapok élőben.
azért köszönöm a válaszokat!
2013. dec. 2. 12:44
15/46 anonim válasza:
De hanyagolnod kellene a rúzst/szájfényt.
16/46 anonim válasza:
Szerintem szép vagy, nem hétköznapi az arcod. Bár én pont a különleges arcokat tartom szépnek. Biztos van akinek nem vagy az esete. Pontértékben kifejezve 7,5/10.
18/46 anonim válasza:
én egy 5öst adnék kevesebb szájfénnyel 6
19/46 anonim válasza:
a 2ik kepen azt hittem egy pasi van kisminkelve tenyleg no smink mert igy transzis vagy
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!