Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép vagyok? Pontoztok?

Szép vagyok? Pontoztok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. dec. 2. 12:35
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
csak azért kapsz jobb visszajelzéseket élőben mert a barátaidtól kapod.. akik nem fogják a képedbe mondani, hogy nem vagy olyan szép. itt pedig ismeretlen emberek mondják, akik leszarják az érzéseidet. bocs ha nyers voltam
2013. dec. 2. 14:03
 22/46 anonim ***** válasza:
Azért kapsz jobb visszajelzéseket mert az ismerőseid, barátaid azok, akik elmondják mit gondolnak és nyilván nem fogják azt mondani azok, akik szeretnek, hogy csúnya vagy, akkor sem, ha így van. Felejtsd el ezt a vörös pirosítót, mert egyáltalán nem áll jól, nagyon sokat ront rajtad, ahogy ezek az erős rúzsok is, a szád nagy, de a felső ajkad nagyon keskeny, nem előnyös, hogy ilyen élénk, sötét színekkel fested, nem értem, Te nem látod? A szemöldöködet is szedd ki egy gömbölyű vonalra, hogy lágyabb legyen, ha lágyabb, babásabb vonalakat, színeket használnál sokkal szebb lennél. Nem értem az emberek miért nem a legjobbat próbálják kihozni magukból, miért direkt rontanak rajta. Így 10-ből 3 vagy, de lehetnél 8 is.
2013. dec. 2. 14:08
 23/46 anonim ***** válasza:
átlagos (vagy talán kicsivel alatta) fejjel rendelkező csaj, aki próbál a tömegbe olvadni, agyon sminkelni magát.
2013. dec. 2. 14:38
 24/46 anonim ***** válasza:
Maximum átlagos (jóindulattal).
2013. dec. 2. 14:47
 25/46 anonim ***** válasza:
Fura a fejed, de nekem tetszik, 7/10.
2013. dec. 2. 15:11
 26/46 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vagy szép. Fura a szád és ez a rúzs tényleg nem áll jól..
2013. dec. 2. 15:37
 27/46 anonim ***** válasza:
41%

nem értem azokat, akik fújolnak, szerintem semmi meghökkentően csúnya sincs az arcodban. pár tanács: ne hangsúlyozd ki ennyire a szádat, úgy sokkal természetesebb lesz a hatás. vagy ne sminkeld a szemed vagy kicsit jobban emeld ki, mert ez a sem ilyen sem olyan nem előnyös a te szemednek.a szemöldököddel csinálj valamit, mert ez így nem áll jól. kicsit krumpliorrod van, ezt sminkkel ellensúlyoznod kéne.

egyébként nagyon tetszik a hajad, és úgy összességében nagyon szép az arcod, és ha ezeket a pici változtatásokat megtennéd, szerintem rendkívül vonzó lehetsz!;)

2013. dec. 2. 16:05
 28/46 anonim ***** válasza:
a szemöldököd borzalmas. a szemeid apró gomb szemek, rejtett szemhéjjal és ez a pandamaci smink nem segít, hanem csak ront rajta. széles és krumpli az orrod az állkapcsod meg rettenet férfias. nem vagy szép :S
2013. dec. 2. 16:19
 29/46 anonim ***** válasza:
4
2013. dec. 2. 16:44
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
De smucig fejed van :D. Én tartózkodnék tőled.
2013. dec. 2. 16:46
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!