Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 94-70-104 mell alatt 75...

94-70-104 mell alatt 75 melltartó 75D -E ruhaméret S-M 36-38-40 Váll egyforma a csípővel szélességre. De a mell és csípőbőség közt mégis van 10 cm. Ez körte vagy homokóra?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni mert a mellem is jó nagy. De a csípőbőség mgis több. Legjobban a szteccs ruhak alnak es egyberuhak szoknyak gatya kevesbe.
2013. nov. 29. 23:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem vagy "tiszta" homokóra, de az fix, hogy a körtétől messze vagy.

A körtére nem csak az jellemző, hogy a mell és a csípő között nagy a különbség (10-nél több!), de a válla sem egyezik meg a csípőjével.

A körtéknek jellemzően kicsi és sokszor csapott is a válluk. Fenekük nagy, combjuk "erős".

Hány centi vagy?

Ha 165 alatt, akkor lehet, hogy ilyen adatokkal van rajtad egy minimális felesleg. Ha az lemenne, lehet, hogy egyértelműbb lenne az alkatod.

2013. nov. 30. 01:19
 2/7 A kérdező kommentje:
172 cm 60 kg . Ja én is arra gondoltam hogy nem tiszta homokóra hanem kevert a kórtével vagy nem tudom. A lábaim nem erősek viszont. De a csípőm igen és nagy a popóm meg a melleim. A derekamnal meg ugy bemegy mindig a derekam miatt kellenek kise bb ruhak. Csak azert lenne jo tudni hogy milyen divattanacsokat kövessek ami homokóra ami körte vagy valami 3. Speckó alak?
2013. nov. 30. 01:54
 3/7 anonim ***** válasza:

A körtével egy picit sem vagy kevert!

Attól, hogy a melled egy kicsit kisebb (és egyébként nagy) nem leszel körte, hiszen a vállad kiegyenlíti és elölről teljesen szimmetrikus vagy!

Visszavonom a "nem vagy tiszta"-dolgot. :) Pont eléggé vagy homokóra, hogy az arra vonatkozó tanácsokat kövesd.

2013. nov. 30. 08:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Jó alakod lehet, szerintem is inkább homokóra mint körte. De ekkora mellbőséggel nem kicsi a 36-38? Vagy csak olyat veszel fel ami rugalmas? Nekem 98 körül van a mellem és már a 40 is határeset.
2013. nov. 30. 10:06
 5/7 A kérdező kommentje:

A rugalmas anyagokbol kell a 36-38 mivel a 40 es azoknal nem feszül a derekamnal. Hanem olyan mintha nagy lenne. A 38 meg szépen simul mindenhol. Szövetből szoktam 40 est venni .de pl dekoltalt ruhakbol ugy jo a 38 as szövet ha dekoltalt kivagott, ujjatlan. Mivel vallam van es a mellem nagy.viszont a hatszelessegem szerintem aranyaiban kisebb. Pl ugye a mell alatti bősegem 75. De megis nagynak tünök fenn a 2 nagy mell es a hangsulyos vallforma miatt.V .be jön le a hátam derékig.

Amúgy tök furi mertbmár egyszer megneztem magm pl h&m es táblázat alapjan es 40-42 mutat es ha azokat probalom a legtöbb tuha log rajtam nagynak tünik.de pimkie pl merettablazatat nem ismerem de ott meg 40 es kell meg a sterchből is.c&a bol meg 36-38 mindenbol.erdekesek ezek a meretek

2013. nov. 30. 10:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem kevert vagy, mert nekem 93-61-91 pl, ileltve arányosan kevesebb/több, nekem is 75D-s mellem van, 173 cm vagyok és 60-61 kg, nekem a vállam szélesebb amúgy mint a csípőm, a mellkasom és a csípőm tök egyforma, a fenekem meg gömbölyű de nem kiugró, és a lábaim se vékonyak, inkább izmosak, messze nem pipaszár:( Ez echte homokóra. Te is szerintem inkább körte vagy, a körtéknek átlagban max a felsőcombjuk szélesebb, lefelé hirtelen vékonyul a lábuk, illetve keskeny a derekuk, de mégsem annyira mint egy homokórának. Ettől még lehet melled, de körténél mindig nagyobb a csípő mint a mell, ez a lényeg. Csak te szerencsés vagy, mert az alkatod ellenére van melled:))
2013. dec. 15. 18:26
 7/7 anonim válasza:
Nem tök mindegy? Csinos vagy. Nekem is széles a csípőm, de a vállam is, ez szerintem szebb, mint a csapott váll.
2014. márc. 22. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!