94-70-104 mell alatt 75 melltartó 75D -E ruhaméret S-M 36-38-40 Váll egyforma a csípővel szélességre. De a mell és csípőbőség közt mégis van 10 cm. Ez körte vagy homokóra?
Nem vagy "tiszta" homokóra, de az fix, hogy a körtétől messze vagy.
A körtére nem csak az jellemző, hogy a mell és a csípő között nagy a különbség (10-nél több!), de a válla sem egyezik meg a csípőjével.
A körtéknek jellemzően kicsi és sokszor csapott is a válluk. Fenekük nagy, combjuk "erős".
Hány centi vagy?
Ha 165 alatt, akkor lehet, hogy ilyen adatokkal van rajtad egy minimális felesleg. Ha az lemenne, lehet, hogy egyértelműbb lenne az alkatod.
A körtével egy picit sem vagy kevert!
Attól, hogy a melled egy kicsit kisebb (és egyébként nagy) nem leszel körte, hiszen a vállad kiegyenlíti és elölről teljesen szimmetrikus vagy!
Visszavonom a "nem vagy tiszta"-dolgot. :) Pont eléggé vagy homokóra, hogy az arra vonatkozó tanácsokat kövesd.
A rugalmas anyagokbol kell a 36-38 mivel a 40 es azoknal nem feszül a derekamnal. Hanem olyan mintha nagy lenne. A 38 meg szépen simul mindenhol. Szövetből szoktam 40 est venni .de pl dekoltalt ruhakbol ugy jo a 38 as szövet ha dekoltalt kivagott, ujjatlan. Mivel vallam van es a mellem nagy.viszont a hatszelessegem szerintem aranyaiban kisebb. Pl ugye a mell alatti bősegem 75. De megis nagynak tünök fenn a 2 nagy mell es a hangsulyos vallforma miatt.V .be jön le a hátam derékig.
Amúgy tök furi mertbmár egyszer megneztem magm pl h&m es táblázat alapjan es 40-42 mutat es ha azokat probalom a legtöbb tuha log rajtam nagynak tünik.de pimkie pl merettablazatat nem ismerem de ott meg 40 es kell meg a sterchből is.c&a bol meg 36-38 mindenbol.erdekesek ezek a meretek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!