Vettem egy ruhát szalagavatóra, az eleje fekete vastagabb mintás anyag, a hátán pedig válltól derékig áttetsző fekete anyag van. Felvettem melltartóval, de nagyon idétlenül néz ki, hogy a pánt nélküli melltartó vízszintesen keresztülszeli az áttetsző anyagot. Viszont ízléstelenül sem szeretnék kinézni, szóval arra gondoltam, hogy varrok bele a mell részéhez egy-egy szivacs-betétet, hogy ne látszódjon át. Ez még így is az ízléstelen kategória, vagy nem gáz? (Egyébként kicsik a melleim és nem is lógósak)
2013. nov. 14. 23:45
1/8 anonim válasza:
Van szilikon melltartó - nézz utána! Ami ilyen tapadós :D és állítólag tart. Szerintem pont az ilyen ruháknál lehetne használni. Szerintem egyszerűbb megoldás, mint ez a szivacs varrogatás, és kockázatmentesebb is a ruhával szemben :D
2013. nov. 14. 23:55
2/8 anonim válasza:
Attól függ milyen anyag. Ha csak a mellbimbó átlátszódása aggaszt, ragaszd le. Kivéve persze ha profin varrsz, és biztos vagy benne hogy nem rontod el a ruhát.
Ebay-ről is lehet rendelni, és testszínűben is kapható.
2013. nov. 15. 00:54
4/8 anonim válasza:
Én próbáltam már ilyen öntapadós melltartót, de ez semmire nem jó, kényelmetlen, úgy aláizzadsz hogy az fog látszani, ha sokat mozogsz le is esik rólad.
A szivacs varrás jó ötlet, azzal nincs gond, szerintem erre bárki képes, nem nagy dolog. Ilyen ruhához nem is illő normális melltartót felvenni.
2013. nov. 15. 01:01
5/8 anonim válasza:
egy nagyobb vagy normál méretü mellen fent nem marad ez a tapadós melltartó....
Kérdezö! vegyél olyan melltartót aminek a hátán szilikonból van a pánt.
Köszi a válaszokat! Én is hallottam a tapadós melltartóról, aminek se pántja, se háta, de csak negatív véleményeket. Nem érezném jól magam, ha attól kéne tartanom, hogy bármelyik pillanatban leeshet a melltartó és kénytelen lennék folyton igazgatni. Az izzadás is benne lesz a pakliban valószínű, mivel kb. 4 órás buli lesz..
A szilikonos melltartó viszont azért nem szimpatikus, mert ugyanúgy látszik a ruha alatt, ugyanúgy idétlen, attól mert átlátszó, simán látni, hogy ott van.
4. válaszoló: Én is így gondolom. :)
2013. nov. 15. 12:10
7/8 anonim válasza:
75/A-s melltartót hordok általában, nincs nagy mellem, sőt, de rajtam minden alkalommal fent maradt eddig ez a melltartó. Rengeteg hátul kivágott ruhám van, ezért kénytelen vagyok ilyet hordani, mert nyáron vannak olyanok is, amik elég vékonyak, és simán átlátszana az egész mellem, egy lenge chiffonba meg nem varrhatok szivacsot. Szeritnem gyenge minőségűt választanak azok, akiknek rossz a tapasztalatuk róla. Én továbbra is csak ajánlani tudom. Bár én nem tudok varrni, még egy gomb miatt is elmegyek a varrónőmhöz, ezért nem opció nálam, hogy alakítgassak egy ruhát.
2013. nov. 15. 12:14
8/8 A kérdező kommentje:
Persze, lehet, hogy valami olcsó és rossz minőségű tapadós melltartót vettek, de ezesetben meg úgy gondolom, hogy egy ruha miatt nem érdemes kiadni 6-8 ezer forintot egy "fél" melltartóra, mert ilyen alkalmak úgy is ritkán adódnak, évente kétszer maximum. Ugyanakkor a szilikon borzasztó tud lenni, ha izzad az ember, azt azért én is tudom, pár hónapig viseltem szilikon pántos melltartókat. Egyelőre a szivacs varrásnál maradok, mert 10 perces meló, és az majdnem ugyanaz, mint a tapadós melltartó, csak éppen rögzítem a ruhához. Még egyszer köszi a válaszokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!