Lányok. Mit szólnátok ahoz, hogyha a sorkatonaság belépésével éltűnnének a manapság úgynevezett helyes, stílusos, divatos srácok?
vártam. hátha. XD
ahogy 22:50-es válaszoló írta fegyelem, összetartás. tudod vártam hátha tanulnak ott valamint a kölkök, hátha elfelejtik hogy az élet nem olyan mint a filmekben.
már bízni sem lehet az értelmes jövõben?
Én nem lettem volna szomorú, utálom az ilyen férfi imitátorokat. :D
Én a metálosokat, skinheadeket, stb szeretem, abból is az értelmesebb részt, úgyhogy sose vonzott egy félrenyalt hajú b..uzi se :P
De ez az oldal tényleg csak szórakoztatás céljából van, nem igaz egy szó se:D
Nem szoktam chatelni. Tudod, van tini, aki még a való világban él. És nem tartanám jó dolognak, hogy csak azért, mert valaki férfinak születne, már eleve katonaságba kéne mennie. Mivel(szerencsére) fiúk között is sokaknak ellenkezik az elveivel. Negatív nemi diszkrimináció lenne a férfiakkal szemben.
És nagyon erősen általánosítasz. Szóval minden tini fiú csak lóg és bulizik? Nagyon nem. De amúgy is neked mások életéhez semmi közöd. Ha irigykedsz, akkor itt a lehetőség, kezdj el te is élni, és akkor majd nem fog fájni mások boldogsága. Ha meg nem az irigység miatt írsz ilyeneket, akkor nem értem miért érdekel egyáltalán mások magánélete. Attól szép a világ, hogy különbözünk.
20:38 olvasd el mégegyszer amit írtam.
egyébként 16 vagyok,tudom mi folyik itt.
az életemet élvezem,amennyire a körülmények megengedik.
ne félj nem lesz itt már háború,de még egy rendes zendülést sem tudna a nép összehozni.a sorkatonaságba még nem halt bele senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!