Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok. Mit szólnátok ahoz,...

Lányok. Mit szólnátok ahoz, hogyha a sorkatonaság belépésével éltűnnének a manapság úgynevezett helyes, stílusos, divatos srácok?

Figyelt kérdés
kort ha lehet irjatok. :D
2013. nov. 28. 21:46
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

vártam. hátha. XD

ahogy 22:50-es válaszoló írta fegyelem, összetartás. tudod vártam hátha tanulnak ott valamint a kölkök, hátha elfelejtik hogy az élet nem olyan mint a filmekben.

már bízni sem lehet az értelmes jövõben?

2013. nov. 28. 23:04
 12/20 anonim ***** válasza:

Én nem lettem volna szomorú, utálom az ilyen férfi imitátorokat. :D

Én a metálosokat, skinheadeket, stb szeretem, abból is az értelmesebb részt, úgyhogy sose vonzott egy félrenyalt hajú b..uzi se :P

De ez az oldal tényleg csak szórakoztatás céljából van, nem igaz egy szó se:D

2013. nov. 29. 15:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Mindenki arról beszél, hogy mi lenne a kis divatos fiúcskákkal ha keményebb körülmények közé kerülnének. Én például nem vagyok túl vastag, igyekszem rendesen kinézni, tehát szoktam nézegetni/venni ruhákat divatosnak mondott helyeken, emellett rendszeresen fodrászhoz járok. Sose cigiztem, a hobbim a futás, rendszeresen járok esténként csoportos edzésekre, szóval az állóképességem az átlag feletti hála a sok lépcsőnek. Nem értem hogy a rendezett külső miért váltja ki egyből azt az emberekből, hogy aki úgy néz ki az életképtelen. Oké persze hogy vannak az ilyen kis drogos nagypofájú középiskolások, de nem szabad általánosítani. Szerintem a sorkatonaság visszaállításával nem lennének olyan sokan akik alkalmatlanok a feladatra, mint amiről itt beszéltek.
2013. nov. 29. 20:30
 14/20 anonim ***** válasza:

Igen és ezek is mind megtörténnek:

[link]

[link]

[link]

2013. nov. 30. 09:15
 15/20 anonim ***** válasza:
Eleve utálom az erőszakot, a háborút. Így a katonaságot, a katonákat is. Szóval szomorú lennék, hogy már megint itt tartunk. Az egy másik dolog, hogy emellett baromira sajnálnám szegény srácokat, akiket erre kényszerítenének. 17l
2013. nov. 30. 23:16
 16/20 A kérdező kommentje:
te jó ég. szegény fiúkáknak időben le kell feküdni csicsikálni. hol tanul fegyelmet? sehol. 23:16 nem lesz kivel chat-élni éjfélig. magadat sajnálod nem a fiúkat.a szülök nem nevelnek,iskolából lóg, otthon meg csak döglik. vagy haza se jár ,csak csavarog egesz nap. ezek szenvednének. a többi röhögve kibírná. +idősen lesz mit mesélni a gyerekeknen. egyik rokonom se panaszkodott hogy baj van a katonasággal,kivéve apám(enyhén halláskárosult lett,nem vészes csak magasabb hangokat nem annyira hallja bal fülére)kacagva sztoriznak esténként.
2013. dec. 1. 11:20
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem szoktam chatelni. Tudod, van tini, aki még a való világban él. És nem tartanám jó dolognak, hogy csak azért, mert valaki férfinak születne, már eleve katonaságba kéne mennie. Mivel(szerencsére) fiúk között is sokaknak ellenkezik az elveivel. Negatív nemi diszkrimináció lenne a férfiakkal szemben.

És nagyon erősen általánosítasz. Szóval minden tini fiú csak lóg és bulizik? Nagyon nem. De amúgy is neked mások életéhez semmi közöd. Ha irigykedsz, akkor itt a lehetőség, kezdj el te is élni, és akkor majd nem fog fájni mások boldogsága. Ha meg nem az irigység miatt írsz ilyeneket, akkor nem értem miért érdekel egyáltalán mások magánélete. Attól szép a világ, hogy különbözünk.

2013. dec. 1. 20:38
 18/20 A kérdező kommentje:

20:38 olvasd el mégegyszer amit írtam.

egyébként 16 vagyok,tudom mi folyik itt.

az életemet élvezem,amennyire a körülmények megengedik.

ne félj nem lesz itt már háború,de még egy rendes zendülést sem tudna a nép összehozni.a sorkatonaságba még nem halt bele senki.

2013. dec. 1. 22:13
 19/20 A kérdező kommentje:
#13. akinek nem inge, ne vegye magára.
2013. dec. 1. 22:15
 20/20 anonim válasza:
Én is utálom a díszb*zikat, de szerintem mindenki döntse el, hogy hogyan akar kinézni. Sorkatonaság=pénztemető
2014. márc. 7. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!