Egy nőnek büdösebb a lába nejlon harisnyában? :D
Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 16:30
1/13 anonim válasza:
igen, mert az műanyag és nem tud jól szellőzni.
2/13 anonim válasza:
ez a kérdés szorosan a szexualitás szemszögéből vizsgálva messzire vezet, mégis igen a válaszom.
3/13 anonim válasza:
Igen...
De ez függ attól, hogy mennyi ideig van zárt cipőben a lába egy nap és persze a tisztálkodási szokáson is sok múlik!
5/13 anonim válasza:
Sajnos igen. Nem tud benne szellőzni. Hiába hord bőr cipőt, a hari akkor sem engedi.
7/13 anonim válasza:
hordj pamut harisnyát. én is azt hordok, van vékonyabb, vastagabb, színes, egyszínű, bőven van választék. Bár az esetek döntő többségében én is neylont hordok mert szebb és számomra kényelmesebb.
14/L
8/13 anonim válasza:
Ha felveszek ilyen harisnyát akkor előtte befújom a lábamat lábspray-vel, hogy még véletlenül se forduljon elő ilyesmi...
9/13 anonim válasza:
A férfiaknak is, csak ők nem hordják :D
10/13 anonim válasza:
Szerintem még mindig sokkal kevésbé, mint nejlonzokniban. Nem tudom, nekem a műszálas zoknikban büdibb a lábam, talán azért, mert az vastagabb, mint a nejlonhari, de ugyanúgy nejlon. A nejlonharisnyában, ha leveszem a cipőmet, nem lehet érezni, csak amikor én leveszem és közelről megszagolom lábszagú egy kicsit. Pamutzokniban viszont egyáltalán nem büdi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!