Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is szépek a lábaim?

Szerintetek is szépek a lábaim?

Figyelt kérdés

[link]

A barátom nagyon formásnak találja őket. Meg is lepett egy miniszoknyával, mondván az ilyen jó lábakat kár elrejteni.

Tegnap fel is vettem ezzel a harisnyával és cipővel, s többen is megdicsérték a lábaimat.

2013. nov. 25. 16:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Mint már írták: nem szépek a lábaid. Nem formásak, hanem rengősek. Ha neked tetszik, akkor nem értem minek ez a kérdés. Nem szerencsésnek születtél, hanem lusta vagy, és ezzel áltatod magad. Ez nem nőies alkat, sonkás lába egy 10 éves kislánynak is lehet, és a mai chips-zabáló, cukrost üdítőket vedelő tinik jelentős része is ilyen. (És miért mindig a rossz lábú nők akarnak miniszoknyát felvenni? Komolyan, nyáron is szinte csak dagadtakon láttam miniszoknyát, a vékonyak meg földig érő szoknyákban flangáltak.) A normális keretek között izmos, formás láb nem taszító egy nőn(sőt), engem inkább a képen lévő sonkák taszítanak. Ezek szép lábak: [link]

Amúgy amennyire visszaolvastam, eddig még mindenki azt írta, hogy rondák a lábaid, senkinek nem tetszettek. De persze, biztos az összes többi ember a hülye, és nem te a beképzelt.

2013. dec. 7. 17:05
 22/25 anonim ***** válasza:
Van akinek ez már vastag,de sztem elég jó.
2013. dec. 8. 14:05
 23/25 anonim ***** válasza:
elképesztően beképzelt vagy mit ne mondjak, és ráadásul ugy hogy egyéltalán nem is szépek a lábaid, és felvilágositalak, hogy egy nőnek nem egy sonkás lábunak kell lennie, nem tom honnan veszed hogy te mennyire szerencsés vagy de sztem nagyon nem sőt ...figy sztem ne itt tegyél fel ilyen kérdéseket ha csak igy tudsz válaszolni... :$
2014. jan. 16. 23:47
 24/25 anonim válasza:
nagyon is csinos!!!
2014. jan. 20. 14:59
 25/25 anonim ***** válasza:
nem vaami sportosak, úgyhogy nem
2014. márc. 24. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!