nem vagy egy önbizalomhiányos típus az meg kell hagyni:D ha ilyen biztos vagy magadban, akkor minek kérdezel? nekem ezek a lábak kicsit husisak, de elég sokaknak bejön. én ilyen lábakkal nem hordanék miniszoknyát, de ha Neked tetszik, csak hajrá!:)
2013. nov. 25. 21:50
12/25 anonim válasza:
Ez most poén? Egyrészt ezek nem a te lábaid, másrészt dagadtak, plöttyedtek, és nem nyújtanak szép látványt, nem az ilyenekre találták ki a minit.
2013. nov. 25. 22:12
13/25 anonim válasza:
Rövidek és vaskosak.
2013. nov. 25. 22:32
14/25 anonim válasza:
szép a lábad nagyon a cipő is szép csak valahogy ez a harisnya nem tetszik szerintem 1 testszínű harisnyában sokkal szebb lenne a lábad
2013. nov. 26. 06:59
15/25 anonim válasza:
Nem magával a kérdéssel vagy a szoknyával van a baj, hanem a kérdező irritálóan beképzelt stílusával. Mert mire van ekkora egója? Tőlem hordjon szoknyát, de nincsenek szép lábai(a képen lévő lábak nem szépek). Ezt kérdezte, válaszoltunk. Amúgy meg miért ne tehetne róla? Mozogni, és egészségesen enni mindenki tud ha akar.
2013. nov. 27. 16:45
16/25 A kérdező kommentje:
16-os válaszoló!
Linkelnél akkor olyan képet, amin szerinted szép női láb van?
2013. nov. 27. 16:59
17/25 A kérdező kommentje:
Egyébként meg eszem ágában sincs lefogyni, mert nem is lenne miből! Nem akarom elveszíteni a nőies alkatomat, ha már ilyen szerencsésnek születtem. Nem akarok modell-alkatú, pipaszár lábú lenni. Nem hiszem, hogy annyira jó azoknak, akik csak izomépítéssel érhetnek el valamiféle formát. Az izmos végtag ugyanis nagyon nőietlen. Az a jó, ha veleszületett adottságként van térbeli kiterjedése egy nőnek. Az pedig, hogy valakin van hús, még nagyon messze áll a kövérségtől. Ahhoz ugyanis zsír kéne, nem is kevés.
Az pedig tényleg csúnya.
2013. nov. 27. 17:08
18/25 anonim válasza:
kérdező, véleményeket vártál, azokat kaptad. nem kell minden negatívabb válaszon kiakadnod, mindenkinek más az ízlése, van, akinek nem tetszik az ilyen láb. ezzel nem kötekedned kell, hiszen nem mindenkinek az tetszik, ami neked. és ha neked ennyire megfelel a lábad, hogy csak pozitív válaszokat fogadsz el, miért tetted fel a kérdést?:)
2013. nov. 28. 17:23
19/25 anonim válasza:
Kérdező téged a Dunába kéne lökni, undorító egoista nőszemély. xDDDD Amúgy rondák ezek a lábak, nekem nemtetszenek, sokkal szebbek a hosszú formás lábak + magassarkú ééééééss azokat igencsak megnézem. :P De ezt biztos nem nézném meg, minden második lánynak ilyen átlagos lába van, nem szép, nem egyedi, tömeggyártmány. :DDDD És NEM! NEM! születtél szerencsésnek, átlagosnak születtél, ÉN meg őszintének. :D 19/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!