Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Hol...

Most mit csináljak? Hol tudnám eladni?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy névnapomra kaptam egy Nike oldaltáskát.Nagyon jól is néz ki csak elhúzott és hozzám képest nagy is az a táska (163 cm magas és 48kg vagyok).Így hát nem is tudom hordani (suliba sem hordom)mert elhúz.De az a baj hogy itt Szlovákiában(itt lakom) nem tudom eladni.Már felraktam egy csomó aukciós weboldalra de ott csak olcsóért vennék meg.De nem akarom olcsóbbért eladni hisz nem is használtam vadonat új.Hallottam már a tesz-veszről és a vateráról is de nem tudom hogy külföldről lehet-e eladni.Ti mit tanácsoltok?

itt van pár kép a táskáról:

[link]

[link]

14/L

előre is köszönöm a válaszokat :)

2009. nov. 20. 13:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani, de ugyanilyen táskám van! 4800-ért vettem az autletben Biatorbágyon!
2009. nov. 20. 21:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
nem jön be a kép, de szerintem inkább hordjad :D engem biztos nem érdekelne, hogy elhúz :)
2009. nov. 22. 19:58
 13/16 anonim válasza:
100%
Vatera!
2009. nov. 22. 20:22
 14/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válszokat :)

nem tudom miért nem nyitódik meg de belinkelni sajnos nem tudom mégegyszer mert nem nyitódik meg a kepfeltoltes.hu :( majd holnap megpróbálom

de nem tudom hogy külfödről mennyire éri meg onnan eladni ?

2009. nov. 22. 20:26
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
ja meg sztem még bőven nőni fogsz és akkor lehet h bánni fogod h eladtál egy ilyen jó táskát. Meg anyukádék mit szólnának... lehet h egy év múlva már tök jó lesz és illeni fog hozzád!
2009. nov. 22. 22:29
 16/16 A kérdező kommentje:

igazából anyuék is támogassák az eladást

de remélem hogy egy kis idő múlva tényleg jó lesz :)

2009. nov. 23. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!