Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Hol...

Most mit csináljak? Hol tudnám eladni?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy névnapomra kaptam egy Nike oldaltáskát.Nagyon jól is néz ki csak elhúzott és hozzám képest nagy is az a táska (163 cm magas és 48kg vagyok).Így hát nem is tudom hordani (suliba sem hordom)mert elhúz.De az a baj hogy itt Szlovákiában(itt lakom) nem tudom eladni.Már felraktam egy csomó aukciós weboldalra de ott csak olcsóért vennék meg.De nem akarom olcsóbbért eladni hisz nem is használtam vadonat új.Hallottam már a tesz-veszről és a vateráról is de nem tudom hogy külföldről lehet-e eladni.Ti mit tanácsoltok?

itt van pár kép a táskáról:

[link]

[link]

14/L

előre is köszönöm a válaszokat :)

2009. nov. 20. 13:06
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
az ára lemaradt: 39,99 euró
2009. nov. 20. 13:07
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Rajta van még a cimke, ajándékozd el másnak. Úgyis itt a karácsony, vmelyik barátnőd biztos örülnek neki. Vagy add oda vmi szegényebb unokatesódnak.
2009. nov. 20. 13:08
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól számolom akkor forintba átszámolva (kerekítve) 11.000 forint.

Írtad,hogy sok helyre felraktad de olcsóbban vennék meg..

Az igazság az,hogy hiába nem használtad(és tényleg új,hisz a címke is rajta van) de mivel már te megvetted(vagy akárki) már nem értékelhető újnak csak használtnak,még akkor is ha soha nem használod.Ezt az árat soha nem fogod megkapni,mert bárki elmehet egy üzletbe és megveheti Újonnan...Nem beszélve arról,hogy + posta költség is lenne,így többe kerülne tőled megvenni.Ha mindenképpen el akarod adni,adj meg egy reális árat(ami kevesebb mint az eredeti ár),és meg fogják venni...

2009. nov. 20. 13:15
 4/16 A kérdező kommentje:
A barátnőimnek ez azért túl drága lenne.Meg ezt a táskát a szüleim és a nagyszüleim közösen vettkék.Az unokatesóim is látták már és ők fiúk.Úgy hogy a továbbajándékozás kilőve.
2009. nov. 20. 13:16
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ :)

Szerinted mennyiért kell felraknom hogy megérje annak aki megveszi?Mert nem akarom igen olcsón se eladni.

2009. nov. 20. 13:17
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok.Én nem tudom,hogy neked mennyiért éri meg,ezt neked kell eldönteni...De azt tanácsolom,hogy ha mindenképpen el akarod adni,kezd avval az összeggel amit szeretnél kapni érte.Ha senki nem veszi meg,akkor menj lejjebb az árral egészen addig amíg neked belefér...Ha valakinek tetszik az úgyis megveszi,és előbb-utóbb meg fogtok egyezni...
2009. nov. 20. 13:27
 7/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ :)

majd még gondolkodom rajta

2009. nov. 20. 13:31
 8/16 A kérdező kommentje:
de várok még válaszokat!
2009. nov. 20. 14:11
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem maradt más mint az aukciós oldalak, de ott csak töredékáron tudod eladni. Indulj ki abból, hogy hamarosan úgyis leárazzák az üzletben, tehát kb. 1 hónap múlva már féláron is meg lehet venni.

Vagy megbarátkozol vele és hordod, vagy ezt a békát sajnos le kell nyelned, és örülhetsz ha féláron eladod. De még ez sem garantált.

Én ezért nem is adok el a teszveszen, mert amiket megveszek farmereket 10- 15 ezerért és csak párszor használom őket, jó, ha 4-5 ezerért eladhatóak, de inkább még kevesebbért. Annyiért meg inkább itthon porosodjon.

2009. nov. 20. 17:02
 10/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2009. nov. 20. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!