Hol tudnám eladni? Ruha.
Van példának okáért egy fehér ruhám, EGYSZER SEM volt rajtam, mert netről rendeltem, de rossz volt a cipzár ( tudom, vissza kellett volna küldeni, de mivel nem tudtam hogy jó-e rám, mindegy lett volna hogy kérek egy ugyanakkorát, jó cipzárral), így felpróbálni se tudtam, megvarrattam, de most kiderült, hogy keskeny a derekamra. Teljesen tökéletes állapotban van, hófehér, nagyon jó az anyaga. Bonprix-es.
Ez az. Ennyiért is vásároltam, persze engednék az árból, még úgyis jól járnék... 42-es.
Tippek, hol tudnám eladni nagy eséllyel?
Ismerőseim szerintem nem fizetnének érte... Ilyen téren egyik se valami adakozó, akik meg adnának érte, szegényebbek, tőlük nem lenne szívem kérni...
Köszönöm a tippet! Megpróbálom majd ott is, de hátha valakinek megtetszik itt, vagy valami.
Basszuuus.:(((( Kár, hogy ilyen nagy, mert nagyon tetszik:( 34-eset hordok sajnos:( A barátnöimnek meg nem lenne ennyi pénzük egy ruhára.
Szerintem is Teszvesz vagy Vatera.
23/N
1: Írtam, hogy engednék az árból.
2: 1000Ft-ért többet miért ne adnának egy vadiúj ruháért?... Megspórolnák a postaköltséget, és még az ára is alacsonyabb lenne...
3: Sajnálom, hogy túl nagy neked :) Én magas vagyok, 42-es méretem van minden másból, úgy látszik ez más szabás. Két ruhát rendeltem, mindkettő 42-es, ez nem jó, a másik pedig tökély.
Megkérdezhetitek ismerőseiteket is, ha gondoljátok.
Köszi a válaszokat, várom a többiekét is!
Az aki az 1000 FT-ot írta, nagyon nagy hülyeséget írt - ezt mint nagy vaterás írom - mondjuk a méret miatt lehet nem lenne olyan kelendő, mint egy 38-as ruha, de meg kell próbálni. Én simán megvenném, ha M-es lenne és mondjuk kék. :)
Tedd fel egy forintos aukcióra, de írj egy fix árat is és tedd a listázások elejére (ez 300 Ft). Legalább a 10 napig tartó időszakot válaszd, addig sokan rátalálnak.
Meglátod el fog az kelni és nem csak egy ezresért...
És nem árt a jó reklámszöveg + a képek (pl a katalógusból ahonnan rendelted)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!