Mit vehetnék karácsonyra a nővéremmek?
Sziasztok! Azért ide írtam ki, mert itt talán több választ kapok meg több lány nézi ezt a topikot. :)
Szóval kb 2 ezret szánok rá, most nincs ennél több pénzem, édességet nem nagyon akarok mert karácsonykor úgy is annyi süti van sztem felesleges... vettem neki nyakláncot, fülbevalót mindegyiket kb egyszer ha felvette és nem hordta utána.. van egy kedvenc fülbevalója meg nyaklánca kb mindig azt hordja de ettől függetlenül megpróbálhatok vmi szép karkötőt vagy fülbevalót venni neki mondjuk a claire'sből mert ott vannak szépek csak hát nem tudom.. parfümöt is volt hogy vettem de az mindig elfogy nála, meg most is van még neki több is... ruhákban nem egyezünk, tuti nem tudnám eltalálni a stílusát meg a méretét..
nagyon rövid haja van, hajápoló cuccokat sosem használ őt ez nem igazán érdekel.. elég sminkje is van, több szemhéjfestéke mindig csak ugyanazokat használja szinte.. műkörmöt meg csináltat.. cigizik ha ez számít.. de öngyújtót nem akarok venni hogy még jobban buzdítsam rá..
nincs hobbija sem sokat dolgozik, am 21 éves...
komolyan kifogytam az ötletekből.. nem is olvas, szóval tényleg nem tudom ://
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!