Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15-18 éves lányok! Ti mit...

15-18 éves lányok! Ti mit kértek karácsonyra?

Figyelt kérdés

sziasztok, érdekelne hogy ki mit kér karácsonyra a szüleitől ha kér, én most 5-6 ezer értékben kérhetek csak mert sok volt a kiadás..

én igazából nem tudom, tavaly körömlakkokból sokat akartam nagyon pl a nővéremtől és az van bőven..van elég sminkem is, ékszerem nem olyan sok.. van 1 válltáskám is a sulis mellett, gondolkodtam hogy azt kérek, vmi divatosabbat, karórára gondoltam de eddig egyik üzletben sem láttam olyat ami tetszene.. esetleg könyre gondoltam még meg 1-2 ékszerre (karkötő, fülbevaló, nyaklánc (ezekből nincs sok).. de anyukám ki lett rám akadva hogy ezek nem olyan "igazi ajándékokat" ékszert bármikor kaphat az ember vagy hajbavalót..ő órát szeretett volna de eddig nem láttam olyat ami bejönne így kezdem feladni..szóval most a könyven meg a táskán gondolkodom.. a nővéremtől szerintem tűfilccsomagot kérek mert az nincs :P igazából felsőkre lenne szükségem van, csak már olyanok amiket régóta hordok és jó lenne stílust váltani vagy értitek, csak sok ruha drága és anya mondta hogy majd külön elmegyünk venni meg az nem "karácsonyi ajándék".. ti miket kértek?

16L

2012. dec. 10. 18:25
 1/10 A kérdező kommentje:
légyszi olyanokat mondjatok amiket meg is kaphattok xd
2012. dec. 10. 18:29
 2/10 anonim ***** válasza:

én nem kapok semmit xd. anya már mikulásra adott egy kis pénzt. apámtól majd kapok egy smst....mamától max pár ezer forintot. a másik mamámat kb 2 ée nem láttam, tőle gondolom semmit, tesómmal nem szoktunk venni ajándékot egymásnak:DD

kérj parfümöt:D vannak ennyiért amúgy mp3 lejátszók,nagyon cukik, és ha mondjuk jársz futni vagy mész suliba biztos jobb mint egy teló:D nincs jobb ötletem:)

16L

2012. dec. 10. 18:56
 3/10 A kérdező kommentje:

köszi:D ohh mp3mam van felesbe kaptam névnapra a zsebpénzemmel:) és szülinapra a bnnőimtől kaptam pár üveg parfümöt szóval van bőven:) de köszi az ötletet!

hasznosat szeretnék kérni és nem hülyeséget :/

2012. dec. 10. 19:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Nálunk igazából ez a mit kérek,nem szokott lenni.Én abszolút meglepetés párti vagyok,kis dolognak is örülnék,de csomó mindent szoktam kapni..másokhoz viszonyítva. Tulajdonképpen az a legjobb része,amikor ott vannak a szépen becsomagolt ajándékok a fa alatt,meg majd mindenki bontogatja a saját csomagját.Azt hiszem,szerencsés vagyok,mert anyával annyira hasonló az ízlésünk,hogy ami neki tetszik tuti hogy nekem is..szoktunk is együtt menni vásárolni,meg beszélgetünk,tudja hogy nekem mi tetszik.Így annyira nincs nehéz dolga.Azért ő képben van hogy mi hiányzik,mit szeretnék,mi tetszik stb.

Én szoktam kapni/vagy kaptam már..ami neked is tetszhet:könyv,ékszerek,táska,sapka/sál,fehérnemű,ruhák,mamusz,köntös,CSOKI,parfüm,sminkcucc,hajsütő/vasaló..ajándékutalvány,bögre,szép harisnya,kis apróságok(figurák,díszek,bizsuk)stb

17L

UI.:Azt kérj amit tényleg szeretnél..és nagyjából azért hasznos is.Ha akarsz,kérj akkor valami olyan drágább felsőt,vagy bizsut akár,amit azért nem vehetsz meg mindennap.Szerintem a parfüm is jó ötlet,mert egy finom illat öltöztet is,és kb fél évig elég ha mindennap használod.A DM-ben most nagy parfüm akció van,de szétnézhettek nagyobb bevásárlóközpontban is,biztosan van,ami tetszene,és nem drága azért annyira

2012. dec. 10. 19:10
 5/10 anonim ***** válasza:
52%

Én 14 vagyok, de azért válaszolok. :D

Már mikuláskor megkaptuk a karácsonyi pénzt, mert a bátyám már sürgősen meg akarta venni az új telefonját (és ahhoz szüksége volt arra a pénzre is)

És már el is mentünk vásárolni. És 60e Ft-ot simán elvertem a SEMMIRE. :D Vettem 11 körömlakkot, 4 hosszú ujjú felsőt, egy pulcsit, 2 rövid ujjút + egy kardigánt. Vettem még Egy kapucnis, pandamacis pulcsit. (ezek átlagban 2500 Ft körül voltak)

Vettem 3 nadrágot (már csak ez 15 ezer volt...), és egy Ugg fazonú szürke csizmát (3500 Ft).

Aztán vagy 20 pár fülbevalót a Clarie's-től (nem túl olcsó, de imádom őket). Van köztük mindenféle hülyeség, picike olló, láncos (ami a porcban lévő lyukat összeköti a lentivel egy lánccal), és még egy csomó. (De csak beszúrósokat, mert csak olyat hordok). Összesen 7 lyuk van a fülemben, és nagyon szeretem az ilyeneket. :) Ja, meg vettem hamis fültágítót. Imádnivaló, nagyon vagány! :)

Szerintem ezek "igazi" ajándékok, hiszen örökek, és nagyon tetszenek is. Mi kell még?

Egyébként voltunk az Ázsia centerben is, ahol az egyik árusnál voltak óra-gyűrűk, 1200 Ft-ért. Azok iszonyatosan menők voltak... Istenem, de tetszettek: Olyanok voltak, mint egy karóra, csak picike, és az ujjadra kellett húzni. Csak az volt a baj, hogy bazinagyok voltak, és szörnyen hülyén állt a kezemen. De még így is bánom, hogy nem vettem meg.

Aztán vettem egy kis gyantát, mert olyannal még sosem szőrtelenítettem. Meg vettem egy élethű, szoli műkörmöt már végre. Aztán karácsonyi illóolajat. :)

Ohh, és vettem egy nagyon édes hosszú nyakláncot, amin egy bagoly medál van, s ha megnyomod a füleit, akkor kinyílik a szárnya és ott van egy óra. Ez le volt akciózva 1200 Ft-ra! (Ázsia Centerben)

Vettem a telefonomra egy tokot, szerintem ez ötletes ajándék, és a szüleid is meg tudják olcsón rendelni. :)

Ha mondjuk még nincs, akkor kérhetsz hasvasalót/göndörítőt/kreppelőt, bár nem tudom ez mennyire "igazi" ajándék.

Meg rólam tudni kell, hogy Japán-bu*zi vagyok. :))

Már előre megrendelték a szüleim nekem a Kimi ni Todoke összes kötetét a 14.-ig (ez egy manga, azaz japán képregény), de már novemberben megérkezett, megsajnáltak, és odaadták előre. :D Viszont azután megjelent angolul a 15. kötet is, szóval azt meg fogom kapni karácsonyra, s már alig várom. <3

Meg vannak olyan kis aranyosságok, amiket "Squishy"-nak hívnak, s mindenre fel lehet akasztani, ezek afféle kulcstartók. Meg hülyeségek, igazából semmi értelmük, de nekem tetszik... :D (YouTube-ra beírva meglesheted őket). Ebből kapok egy fánkot, és egy kattogó fehér csokit. Egy fánkot vettem a legjobb barátnőmnek is. :)

Illetve már vettem magamnak szójaszószt, rizslisztet, üvegtésztát, és hasonlókat, hogy tudjak Japán ételeket készíteni. Reménykedek egy Japán ételekkel teli receptkönyvben is, de majd meglátjuk... :)

És még kapni fogok szépségápolási dolgokat, pl.kérmeket, hajcuccokat, és hasonlókat. De még nem tudom pontosan, hogy miket. :)

Na, és ennyi. Ezzel nem "vagánykodni" akartam, meg nem is annyira sok ez, mint amennyire látszik. A 60e-ret sem csak hülyeségekre költöttem, több, mint tízezret ajándékokra szántam. Meg egy manga kb. 3-4 ezer forint, egy szójaszósz 300 Ft, Egy Squishy olyan 500... Egyébként tudom, hogy mind, amit leírtam, mind hülyeség és nem "igazi" ajándék, de én ilyeneket szeretek kapni, ezt közöltem is a szüleimmel, és beleegyeztek az ilyesmi ajándékokba. :)

Esetleg kérhetsz még parfümöt, valami bútort, vagy szobakiegészítőt. Én szoktam kapni elektronikus dolgokat is, pl. pendrive (5-6 ezerből már egy aranyos kis mintás darabot is tudtok venni). Ha szeretsz olvasni, akkor valami csajos könyv esetleg. Nem vagyok túl jó az ilyen ötletekben, bocsi. :DD

Előre is boldog karácsonyt! :)

14/l

2012. dec. 10. 19:47
 6/10 anonim ***** válasza:

Én ruhát vagy könyvet kérnék (Minden évben ilyeneket is kérek, főleg cipőt)

Szerintem nézz ki valamit, ami igazán tetszik, és azt kérd, mindegy mi az.

2012. dec. 10. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Én a szülinapi-névnapi és karácsonyi pénzemből idén laptopot vettem, plusz több mint a felét abból raktam bele, amit pár éve gyűjtök. Meg vettem még egy bakancsot, és cédét (Green day-Dos). Karácsonyra még majd kérek jegyet a VOLT-ra, egy naposat.

Ezek közül egyik sem annyira jó ötlet. Én is azt mondanám, kérj valami olyan felsőt, vagy könyvet esetleg, amit amúgy nem vennél meg, mert drága. Én is ezért most vettem a bakancsot. :)

Ha szeretsz rajzolni esetleg, akkor kérj vázlatfüzetet, szénceruzát, krétákat, stb. Ha van kedvenc bandád, akkor tőlük valami hasznosat, mondjuk pólót, vagy tolltartót esetleg. Én még a falmatricát is jó ötletnek tartom, nem egy megfizethetetlen dolog, és baromi jól mutat, mondhatni örök :)

15/L

2012. dec. 11. 10:34
 8/10 anonim ***** válasza:

6000ből turiban 2kg ruhát kapsz. az agyonhipeolt plázaboltban meg max 1db-ot.

persze, ebben a korban nagyon fontos menőnek lenni, én tudom :)

ha burzsuj sznob vagy, akkor nem szóltam, csak éreztetni akartam a különbségeket.

2012. dec. 11. 11:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Az eredeti terv egy fehérnemű szett lett volna, de mivel nem találtam semmi szépet, azt majd veszek magamnak.

Úgyhogy Anyuéktól sminkszettet (Astor: szempillaspirál, szemceruza, szájfény) kapok.

A barátomtól meglepi lesz, már nagyon kíváncsi vagyok. :D

A húgomtól párologtatót és illatgyertyát kapok.

A nagyszüleimtől és a keresztszüleimtől szerintem pénzt.

Megvan mindenem, nem tudom mit veszek majd belőle, azért nem is kértem semmit.

18/L

2012. dec. 11. 18:58
 10/10 A kérdező kommentje:

húúha jó sok mindent soroltatok fel :DD nektek is boldog karácsonyt :) azt hiszem 1 könyvet kérek és vagy karórát vagy egy elfogadható árban lévő táskát mert már szobalámpát is kaptam:) am én is veszek mindenkinek a szebpénzemből ajándékot:) szüleimnek, tesómnak stb..

utolsó nemtom miért hiszi mindenki azt hogy márkás cuccokat akarok :"D nem szeretem a tömeg ruhákat, new yorker h&m, kínaiban vásárolok általában, turiban voltam de sajnos sok ruha nagy volt rám :/ de majd lehet hogy még szétnézek:)

2012. dec. 11. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!