Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hanyszor kene elmennem szliba...

Hanyszor kene elmennem szliba hogy legyen szep barna szinem?

Figyelt kérdés
Nehezebben barnulok, es eleg feher de szeretnek barnulni. hany percre erdemes elmenni es hanyadik alkalom utan latszik??
2013. nov. 22. 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is elég fehér vagyok, de mikor elkezdtem 5perc volt az első pár alkalom, majd fokozatosan növeltem az időt 10-15percig. 3-4 alkalom után már látszódott, de nekem az arcom nem annyira barnult le. Párszor használtam szolikrémet is.
2013. nov. 22. 19:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha fehér vagy akkor 3 percekkel kezd majd 1-2 hét után növeld 2 perccekkel. Ha jo a szoli már a második alkalom után látszik, de mivel neked amugyis fehér bőröd van ergo nehezen barnulsz nem tudom hogyan barnulsz. Saját tapasztalatot hiába írnék mert én alapjáraton kreol bőrű vagyok és erre járok szoliba. 1 hónapnyi heti 2× szoli után 14 percekkel ugy nézek ki mint egy cigány. Najo ne cigányozzunk mint egy spanyol:D
2013. nov. 23. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!