Hetente hányszor szabad szoláriumba menni, ha azt szeretném, hogy minél hamarabb barna legyek?
A szolárium mértékkel használva nem káros, sőt télen egyenesen áldásos a D-vitamin termelődés miatt. Ha még nem voltál, akkor kezdd el hetente 2 X 15 percet, majd hetente 3 X 15 percet. Nem szabad a bőrnek kivörösödnie és lehámlania, erre vigyázz / pont azért kezdjed óvatosan /!
3 hét múlva lehet jó színed.
2 naponta?? Egyenes út a bőrrákhoz. Én nem vagyok szoli ellenes, de ezt már én is soknak tartom!
Szerintem egy héten max 2x menj, 2 hét alatt 4 alkalommal már szép egészséges szined lesz! Nem kell túlzásba vinned!
A perc attól függ milyen szoliba mész, ha most volt csőcsere 6 percnél tovább ne nagyon menj full fehér bőrrel, mert úgy lehámlasz... Szerintem menj csokicsöves szoliba, oda is elég bőven a 6 perc és szép leszel tőle!
15 percre bene menjél, mert rákvörös leszel.
hamég nemvoltál szoliba, kezd a legminimálisabbal. 4-5-6 perccel. este pedig figyeld meg mennyire lettél barna. ha nem elég az a barna, akkor 2 nap múlva mehetsz megint 4-5-6- percre.
de azt felejtsd el h rögtön bemész 15 percre, mert egy szépkis rákocska lesz belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!