Pontosan egy hét múlva szalagavató és szeretnék egy kellemes barna színt. MEnnyi időre illetve hányszor kéne eljárnom szoliba erre az egy hétre?
Figyelt kérdés
a Bőrszínem normál, és olyan Jessica Alba-s bprszínt szeretnék kb:)2010. dec. 3. 14:43
1/3 anonim válasza:
Hogy kellemes barna színt kapj, már két héttel azelőtt szoliznod kellett volna. Így 3 alkalommal egy héten, több elsőre nem tesz jót a bőrnek, illetve többet ne, mert csúnya lesz.
2/3 anonim válasza:
Hétfőn mindenképp menj el, mert ha esetleg leégsz, még a szalagavatóig rendbejöhet.
Egyébként kettőnél több alkalmat nem ajánlok egy héten.
Természetesen, ha leégtél, akkor NE menj többször a héten.
3/3 anonim válasza:
Utólag ajánlom neked máskorra a Tanity-t, én 1* lefújattam magam gólyabálra természetes lett, és megfelelően barna.
Én hullafehérke vagyok 14 évesen jártam rendszeresen szoliba heti 21 percet... aztán bnőmmel rájöttünk hogy nem jó amit csinálunk - járt egy 20-as de bőre 60-as csaj a szolinkba...
Én viszont sehogy nem barnulok, szoliba már csak napfürdőzni járok D-vitaminért, meg boldogságért.
Egyébként meg lefújás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!