Miért pöttyöződik ki a lakk a körmömön?
Figyelt kérdés
Mostanában vettem észre, ahogy többet lakkozom a körmöm, hogy mindig apró pöttyök lesznek rajta. Ez miért lehet? Nemrég új körömlakk lemosót vettem, ez egy dm-es és lemosás után kókuszosz illata van, lehet hogy ettől?
Tudnátok segíteni? Volt nektek is ilyen?
2013. nov. 21. 20:38
1/2 anonim válasza:
Rossz minőségű körömlakkot használsz. Nekem is volt olyan lakkom, ami felbuborékosodott. Az ilyet egyből dobtam a kukába. Jó minőséget válassz, ne piacos, kínais lakkot. Bár sokszor még a drogériásak is produkálnak ilyet.
2/2 A kérdező kommentje:
Van kb 30 lakkom, rosszabb és jobbak is, de inkább jobbak, egy se kínai, vagy piacos! Mégis pöttyös, csak ugy vettem észre, hogy akkor ha előtte egy két nappal mosom le.
De azért köszi!
2013. nov. 29. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!