Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért válik fel a gél lakk a...

Miért válik fel a gél lakk a körmömön?

Figyelt kérdés

Amikor körmöshöz jártam nagyon szépen megnőtt hosszúra a körmöm és mindig jó erős volt és sose vált le a géllak , aztán rendeltem magamnak is gél lakk készletet, és amióta magamnak csinálom, törik le a körmöm állandóan válik fel hol egészbe az egész hol pedig lepattogzik mint egy sima lakk. Miért van ez ? Pedig Crystal Nails lakk ami márkás, és elég jól kellene bírnia. Mindent egy csinálok mint a körmös.

Akkor miért történik ez ? Valamit rosszul csinálok ? Vagy esetleg gyengék a körmeim ?

2013. nov. 11. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Valszeg nem jól csinálod, és a körmödet is szétreszelted.

Ìrd ke pontosan, h mit és mivel csinálsz.

2013. nov. 11. 20:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Valszeg valamit nem jól csinálsz. Én is azt mondom, írd le pontosan, mit csinálsz
2013. nov. 11. 21:00
 3/8 A kérdező kommentje:

1: Megreszelem a körmömet

2: Nail Preppel vékonyan kifestem a körmöm

3: tapadást elősegítő ( primer ceruza)

4: átlátszó lakkal 1 rétegben ( 3 perc UV lámpa alatt )

5 : színes géllakkal 1 rétegben ( 3 perc UV lámpa alatt )

6: majd még egy réteg színes (3 perc UV lámpa alatt )

7: átlátszó géllakkal 1 rétegben kifestem ( 3 perc UV lámpa alatt )

8: zseléletörlő folyadékkal letörlöm

2013. nov. 13. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
átlátszó lakk, vagy géllakk??
2013. nov. 14. 09:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Bőrfeltolás-kaparás? Milyen erős reszelő, az előkészìtők megszáradnak? Base ge,, vagy nullás az alap? Èleket lezárod?
2013. nov. 14. 15:08
 6/8 A kérdező kommentje:

a bőrt feltolom rendesen, és a kaparás is megvan , a reszelő pedig van egy inkább erősebb(durvább) és van egy olyan ami nem annyira erős.

Átlátszó az géllakk ( van olyan ami 0-ás és van egy Moyrás is amire pontosan az van írva: Ecsetes fényzselé)

Hogy érted hogy az oldalakat lezárom-e ?

2013. nov. 14. 18:55
 7/8 A kérdező kommentje:
vagyis az éleket ?
2013. nov. 14. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:
A fényzselé műkörömre van, nem géllakkra. A lezárás az, amikor a körmöd élét is bekened. Reszelőből meg 180as bőven elég, meg egy fehér buffer a mattításhoz, de gondolom már elvékonyodott a körmöd a sok reszeléstől, azt le kellene növesztened.
2013. nov. 14. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!