Ha elmegyek szoliba de a fülkében kifestem a körmöm géllakkal és úgy fekszek be szolizni, akkor helyettesíten az uv-lámpát?
Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 20:06
1/5 anonim válasza:
hát, biztos nagyon fognak neked örülni, sőt, ha meglátják, vagy megérzik a szagát, akkor még ki is tiltanak
Ha összelakkozod a gépet, akkor az rongálás
2/5 A kérdező kommentje:
nagyon erős illata van? valami parfümöt vigyek magam után befújni a fülkét?
2013. nov. 13. 20:20
3/5 anonim válasza:
Ha jól rémlik a géllakk nem csak annyi, hogy puff felkened, uv lámpa és kész. Hanem van alap-géllakk-fedőréteg és mindegyik 1 perc uv. Egyébként ha szolira van pénz akár vehetsz egy uv lámpát is, egy sima háziverziót már 5-8 ezer között tudsz venni.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Lehet le fognak pontozni, de...
nekem olyan gél lakkom van ami 3 in 1 tehát nem kell hozzá alap és fedőréteg. A szaga egyáltalán nem olyan intenzív mint a sima körömlakknak...
Ameddig nem volt uv lámpám ilyen rendes körmös, addig én egy arcszoláriummal kötöttem meg (az volt itthon) szóval a sima szoli is megköti szerintem.
5/5 anonim válasza:
UV lámpát tudsz venni 3000ft-ért, egy csöves is teljesen jó otthonra (nekem is az van), nem kell ci-gánykodni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!